QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 16 de maig del 2011

CURSA DE MUNTANYA DE VILAPLANA

CURSA DE MUNTANYA DE VILAPLANA
Quatre premis pel Borges Trail-AAEET Valls

Aquest passat diumenge es va disputar a Vilaplana la tercera prova puntuable pel Circuit del Baix Camp de Curses de Muntanya. Uns 175 corredors van prendre part de la prova que sortia de Vilaplana en direcció a la Mussara pel camí de les Tosques i baixava pels Garrigots. En total van sortir uns 15 kms i 1500 m de desnivell acumulat. Una bona matinal, després de les intenses pluges de dissabte, la muntanya es mostrava ufanosa. El vent de les últimes hores va poder assecar els trams pedregosos per poder fer les delícies dels més baixadors.
Pel que fa a la nostra expedició, cal dir que va ser important. Per una banda el debut de l'Eloi Borràs, acompanyat de Biel Secall, Xavi Prim, Marga Arbós, Tavi Fossas i Sergi Tous.Moltes cares conegudes, com sempre i la presència d'algun asfaltero com el nostre amic del FACVAC Jordi Toda.
El tret de sortida es va donar a les nou i de bon inici Sergi Casas (CA Montblanc) va començar el seu monòleg habitual. Seguidament es va formar un grupet format per Jordi Toda, Eloi Borràs, Xavi Prim, Biel secall, Dani Artero, Dani Garcia, entre d'altres. Jordi Toda va fer un intent de trencar amb l'hegemonia de Casas però de seguida va ser atrapat pels seus perseguidors. Un cop es va entrar a les Tosques el trio format per l'Eloi, Biel i Toda incrementa el ritme i es distancia,seguits per Prim, Artero i Dani. Més endarrera, Tavi Fossas, que no té bones sensacions, es manté més endarrera, on també hi havia el Sergi. La Marga, a provar sensacions en muntanya es trovaba molt ben situada en fèmines.
Arribats a la Mussara, el trio es trenca, el Biel i l'Eloi baixen com un tiro i deixen a Toda, que ja està a la vista de Xavi Prim. En un tram pla l'Eloi ataca de valent i deix al Biel, que manté un estira i arronsa amb el Jordi Toda. Xavi Prim intenta contactar amb ells. El Xavi també va mantenir un bon frec a frec amb el Dani Artero.
Finalment la cursa va ser guanyada per Sergi Casas amb 1h7'02'', que de moment no té rival en aquest Circuit. En segona posició un debutant Eloi Borràs, que ha presentat uns credencials espectaculars i que amb dinou anys pinta molt i molt bé. Puja molt lleuger, vola en pla i baixa com un jabalí, està entrenant amb molt de seny,....què més es pot demanar?. Grandíssima incorporació al Borges Trail-AAEET Valls. Els últims quilòmetres no eren gaire tècnics, fet que va afavorir Jordi Toda, que va fer un final per sota de tres i entrava tercer, seguit de Biel Secall. Prim entrava el sisè, la Marga entrava tercera fèmina, un bon resultat de la nostra corredora que prepara l'assalt al Pedraforca. Tavi Fossas, per la seva part, no va tenir un bon dia, afegit amb una caiguda que li va malmetre un turmell. Tot i això va acabar en 22ena posició. Destacar el paper del Sergi Tous que, tot i perdre's va poder arribar el 55è.
Una gran matinal on l'equip va aconseguir quatre premis, debut genial de l'Eloi, consolidació del Xavi i del Biel a les aspiracions al podi final del Circuit, bones sensacions de la Marga i,...un altre dia serà del Tavi.

Classificacions:
      1. Sergi Casas CA Montblanc 1:07:00
      2. Eloi Borràs Borges Trail-AAEET Valls 1:11:00
      3. Jordi Toda FACVAC 1:12:38
      4. Biel Secall Borges Trail-AAEET Valls 1:13:07
      5. Dani Artero Cex la Canonja 1:14:17
      6. Xavi Prim Borges Trail-AAEET Valls 1:15:37
22.Tavi Fossas Borges Trail-AAEET Valls 1:23:26
55.Sergi Tous Borges Trail-AAEET Valls 1:30:25
99.Marga Arboç Borges Trail-AAEET Valls 1:38:39
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute