QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



divendres, 15 d’abril del 2011

Crònica de Sanahüja. Circuit Català.


El diumenge 10 d’abril, es donava el tret de sortida de la nova temporada del circuit català de curses de muntanya, i un any més es feia des de Sanahüja,  a la alta Segarra, una cursa molt ben organitzada i controla pel C.E. de Guissona i pel C.E. de la Segarra. La cursa consistia en un circuit ple de continues pujades i baixades per senderons, corriols i camp a traves, durant uns 24.5 km i amb un desnivell positiu de 1200 mts.

A les 9:00 es donava la sortida, conjuntament dones i homes, al primer moment ja es forma un grupet de 5 corredors, Oscar Carrasco, Javi Delgado, Josep Cuadrat, Josep Viñas i Josep Mª Pijuan, al km 3 en Oscar Carrasco del Matxacuca, es va torçar el turmell i més endavant va haver d’abandonar, el grupet de 4 va seguir junt fins al km 9, va ser aquí on en Josep Mª Pijuan del Borges Trail es va col·locar davant del grup i ràpidament se’n va anar quedant sol al capdavant ja fins al final de la cursa, per darrera en Javi Delgado va ser atrapat per en Pere Aurell, que va fer una cursa en remuntada. Al final en Josep Mª Pijuan del Borges Trail arriba a meta en solitari, amb 2h 09min. 40 seg. i amb uns 2’30 min d’avantatge sobre el segon, en Pere Aurell i 12 seg. més sobre en Javi Delgado, tercer. En noies la victòria va ser per la Mònica Ardit amb un temps de 2h 32’ 54’’ seguida per l’Esther Hernandez i la Laia Andreu.    Classificacions:http://www.altasegarra.ces.cat/index.php?usu=8890&clau=4&idioma=cat
Felicitar a tota la organització  ja que cada any, en porten 5, organitzen de forma immillorable aquesta cursa.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute