dimarts, 5 d’abril del 2011

TRAIL D.O. MOUNTAIN A L'ARGILAGA

Aquest passat diumenge es va dur a terme la 1ª edició del Trail D.O. Mountain, que es celebrava a l’Argilaga. Es tractava de dues curses en una, donat que hi havia un circuit de 7 km i un altre de 12 km i 250 metres de desnivell positiu.
Cal destacar que el circuit era sorprenentment bonic, ja que les tres quartes parts d’aquest eren senders, els quals serpentajaven per uns boscos frondosos i humits fent un seguit de puja i baixes, tot passant pel punt més alt de la cursa, que era el poble de Renau.
La cursa en sí va estar molt ben organitzada, amb bons avituallaments i ben senyalitzada, que culmiaren amb una bona festa d’arribada amb llangonissa a la brasa i tot tipus d’embotits.
La llàstima, -és important dir-ho-, és que hi havia un punt no massa ben senyalitzat i això va provocar que els 28 primers corredors s’equivoquessin en el recorregut i acabessin fent 2 kilòmetres de més tot tornant a meta pel camí equivocat.
Això no va ser obstacle, però, perquè en Tavi arribés 5è a la general i 2on de la seva categoria, fent una carrera molt ràpida on va fer menys d’una hora.
Sembla ser, que aquest cap de setmana Borges Trail va correr als voltants de casa i es van fer notar!