QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dijous, 24 de març del 2011

CURSA DE MUNTANYA DE MANRESA

Aquest passat diumenge 20, es va celebrar a la capital del Bages la IV Cursa de Muntanya.
Una cursa de 18,5 Km i uns 700 mts de desnivell, on cal destacar la pujada al collbaix, el punt alt de la cursa, una cursa ràpida, que comença i acaba a l’estadi d’atletisme de la zona esportiva del Congost. 
 Més de 250 atletes van prendre la sortida a les 10:00 del matí, al cap davant aviat es va formar un grupet de tres corredors, Josep Barrufet, Sergi Rodríguez i l’atleta del Borges Trail Josep Mª Pijuan, durant l’ascensió el grup va quedar reduït a Barrufet i a Pijuan, Barrufet va ser el primer a passar pel cim de Colbaix, va ser durant els 11km següents ens el que Pijuan va anar imposant un ritme més elevat que ningú va poder seguir, i aconseguit així arribar a meta amb més de 2 minuts d’avantatge. 
La classificació final: Masculina:
1- Josep Mª Pijuan BORGES TRAIL 1h 14min 37seg
2- Josep Barrufet CE CALLUS 1h 16min 46seg
3- Jordi Sanchez CE CALLUS 1h 18min 15seg
Femenina:
1- Nuria Picas AE DIEDRE 1h 26min 10seg
2- Julia Pau Indep 1h 42min 37seg
3- Gyongy Viola Pu-sak Indep 1h 44min 26seg
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute