QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 22 de març del 2011

ENTREGA DE PREMIS DE LA FEEC DE LA TEMPORADA 2010



     El passat 19 de Març, al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Argentona (Maresme), va tenir lloc l’acte d’entrega dels premis de la XI Copa Catalana i del VIII Circuït Català de curses de muntanya de la FEEC, corresponents a la temporada 2010. Aquest fou organitzat pel Grup de Muntanya d’Argentona.
      Primerament, es van lliurar els premis del VIII Circuït Català, on els guanyadors absoluts, en categoria masculina i femenina foren en Josep Mª Pijuan, del Borges Trail ( AAEET de VALLS); i la Lucía Caballero, del CE  UECANOIA. Per equips, el CE UECANOIA, quedà com a campió, seguit, com a subcampiona, l’Agrupació Excursionista Alcanar i, com a tercer classificat, el BORGES TRAIL.
      Pel que fa a la IX Copa Catalana, els corredors que van quedar guanyadors absoluts van ésser en Josep Mª Pijuan (BORGES TRAIL), en categoria masculina; i la Lola Brusau (CE UECANOIA), en categoria femenina. En aquest cas, l’entitat que va emportar-se el títol de campió fou l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà; com a subcampeona, l’Associació Esportiva Matxacuca; i com a tercera classificada, el BORGES TRAIL.
      L’entrega de premis va ser un bon motiu de reunió i celebració pel nostre equip, contents de poder gaudir de tots els guardons aconseguits, en total, van sumar-ne nou: en Piju, primer absolut, i primer en categoria sènior, tant en la Copa Catalana, com en el Circuït Català; en Biel, subcampió veterà de la Copa; la Gènia, subcampiona sènior i tercera general de la Copa; i tercers, per equips, a la Copa i en el Circuït catalans. Esperem que enguany aquesta xifra pugui crèixer o, si més no, poder seguir disfrutant  de la muntanya i de les persones. Enhorabona i felicitats a tots/es!!!!!!. 
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute