QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dimarts, 4 d’octubre de 2011

El Piju guanya al Trail Montroig de Balaguer i es posa líder del Circuit Català.

El passat diumenge, primer cap de setmana d’octubre, es va celebrar a Sant Llorenç de Montgai la segona edició les Trail Montroig, que aquest any era també la sisena prova del circuit català de curses de muntanya. La cursa consistia en quasi be 22 km amb uns 2000 mts de desnivell acumulat, quasi tots en els 15 km primers.


La cursa recorria part de la serra del Mont-roig a la comarca de la Noguera, la sortida era al costat del pantà de St. Llorenç de Montgai, i desprès de creuar el poble en els primers quilometres es començava a pujar per sender, amb trams força drets fins a l’ermita de Montalegre, va ser en aquesta pujada d’uns 7,5 km que l’atleta del Borges Trail-AAEET Valls, Josep Mª Pijuan, va aconseguir agafar distància respecte al seu perseguidors, en Ahmed El Qayet del UEC Tortosa, i d’en Francesc Jove del Blue Motors Ponts. A dalt a l’ermita començava el tram més tècnic uns 6 km, on s’anava resseguint tota la carena, destacar les vistes impressionats que es podien o s’haguessin pogut gaudir sinó fos per un terreny ple de pedres, amb continus puja baixa i per un sender recent obert que no et permetien poder aixecar la vista de terra durant tota l’estona, immediatament després d’un ràpid descens s’ha arribava a la cua del pantà de St. Llorenç i a partir d’alli quedaven un 7 km més per un corriol que anava vorejant el pantà fins a tornar a arribar al punt de sortida, en aquest cas la meta. Al final en Josep Mª Pijuan va creuar primer la línia d’arribada amb un temps d’1h 54min 32seg, darrera seu ho va fer en Ahmed El Qayed amb un temps d’1h 57min 32seg i en tercera posició entrava en Francesc Jove cinc minuts més. En dones la primera fou Àngela Castelló A.E. Ekke, seguida l’atleta del UEC Anoia Lola Brusau, i en tercer lloc entrava la Carme Millan de Maratonians del Segre.

Amb aquesta nova victòria el Piju es col·loca líder provisional del Circuit Català de Curses de Muntanya a falta de només dues proves. Imparable.

Felicitar a l’organització i animar-los a seguir endavant amb aquesta cursa de muntanya tan a prop del pla de Lleida ja que es una zona on de moment no se’n fan gaires, ànims i no pareu.

Link de la classificació general: https://www.inscripcions.cat/access.php?page=operacions/classificacions.php&codi_cursa=trailmontroig2011-1

Web de la cursa: http://www.maratonians.org/presentacio3_1/_5G1ICS7tAW4e0tR71sUbEBFUShyelEE3JqGCWfBkPVOkoNjDz0K8gQ

1 comentaris:

Ramon B. ha dit...

BÉ.... Piju, ets com el bon vi, cada dia millor.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute