QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 7 de setembre de 2011

Copa d'Espanya, el Piju acaba en un gran 6è lloc final

Fa dies que no parlàvem del nostre company d'equip, el Piju, però això no volia dir que no fes res. Al contrari, tenia una feinada de por. Ha estat fent la Copa d'Espanya amb la Selecció Catalana i després de les quatre curses que la composen ha acabat el sisè de la classificació general final. Un crack, vaja.
Us passem la crònica d'aquesta última prova celebrada per terres gallegues, amb l'agraïment per part del nostre company a totes les persones que li han permès de competir a aquest gran nivell. Ara, a rematar la feina al Campionat de Catalunya absolut i el Circuit Català.




Aquest cap de setmana passat, diumenge 04 de setembre, es va celebrar a Parada Do Sil (Ourense) la quarta i última prova de la Copa Espanya de curses de muntanya, la cursa consistia en 33 Km i 4400 mts de desnivell acumulat per un terreny tècnic i tou per senderons molt bonics quasi sempre acompanyats de rouredes i castanyers. El diumenge uns 100 participants van prendre la sortida a les 9:00 en punt, sota una fina pluja que els va acompanyar durant quasi be tota la matinal, la sortida va ser ràpida i en un grup de 10 atletes entre ells en Josep Mª Pijuan del Borges trail-AAEET, representant Catalunya, els primers 4 Km eren de baixada tècnica fins al fons del canyó del riu Sil per immediatament tornar a pujar i guanyar 770 mts de desnivell, sempre per corriols i/o tallafocs, s'arribava així al primer punt alt de la cursa, aquí ja hi havia 3 grupets definits, en Luis Alberto Hernando (Sel. Aragó) i en Fernando Arca (Gallec), darrera seu Ivan Ortiz (Sel. Andalusa) i en Cristóbal Adell (Sel. Valenciana), i una mica més endarrere un grupet de 4 amb Antonia Roldán (Sel. Balear), Oier Ariznabarreta (Sel. Basca), Manuel Angel Gomez (Sel. Andalusa) i en Josep Mª Pijuan (Sel. Catalana); després venia un descens d’uns 4 quilometres on es perdien 600 mts de desnivell, per afrontar a partir d’aquest moment la pujada més dura de la carrera, per davant hi havia una rampa d’uns 8 Km i 900 mts de desnivell, aquesta pujada va marcar la cursa, carregant les cames de molts corredors, pel cim del Alto de Medas (1300 mts) passava en primera posició en Luis Alberto, seguit d’en Fernando Arca, una mica més endarrere en Cristóbal Adell, després en Ivan Ortiz i molt a prop i junts passaven en Oier i en Pijuan, en una baixada llarga i tècnica els dos atletes van aconseguir contactar amb l’Ivan i van formar un grupet de 3 fins a 3 km abans de meta, quan quedava la última pujada per un sender en zig-zag fins a la mateixa arribada, va ser aquí quan Oier va apretar, l’Ivan va intentar seguir-lo i en Pijuan es va haver de conformar amb la 6a posició final, que també li va valer per acabar 6e a la classificació final de Copa Espanya de curses de Muntanya.

Classificació cursa: http://www.ribeirasacracm.org/base/imgs/Vcarreira/Vcarreiracasif.pdf


Classificació final Copa Espanya

General masculina

1. Luis Alberto Hernando 467 p
2. Ivan Ortiz (Selecció Andalusa) 451 p
3. Cristóbal Adell 438 p

6. Josep M. Pijuan (Selecció Catalana) 407 p

General femenina

1. Ohiana Kortazar (Selecció Basca) 470 p
2. Blanca M. Serrano (Selecció Andalusa) 455 p
3. Ragna Debats (Selecció Catalana) 432 p

0 comentaris:

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute