QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dijous, 17 de febrer del 2011

CURSA NOCTURNA DELS PALLARESOS

El passat dissabte a les 8 del vespre es va disputar a la població tarragonina dels Pallaresos la primera edició de la cursa nocturna d´aquest municipi.

El corredor del nostre equip Xavi Prim hi prenia part començant doncs la temporada amb moltes ganes de deixar enrrere un final del 2010 amb molts problemes.

Ja d´entrada evidenciaba una excel.lent recuperació encapçalant la cursa juntament amb el Xavi Sauquillo i en Raul Ramirez que poc a poc anirient possant metres pel mig a la resta de corredors.

L´organització havia preparat un traçat de 10 quilòmetres molt ben triat de pistes i senderons força ràpids amb pujades i baixades constants. Això i l´elevadissima humitat que hi havia feia que la llum del frontals oferís als corredors una visibilitat mes reduïda del normal que li donava a la prova un caire aventurer.

En Sauquillo portaria el pes del grupet tota la cursa amb algun intent de marxar en solitari que el Xavi i el Raul s´encarregaren de frustrar.

Ja a poc de meta Sauquillo feia un canvi al que només el Xavi podia respondre tot i que acavaria cedint uns segons a la darrera pujada que li valian al corredor de les Borges Blanques per entrar a meta en solitari i proclamars guanyador de la prova.

La vesprada acabaria amb un pa amb tomaca per tots els assistents i l´entrega de trofeos als primers, tot enmarcat en molt bon ambient que de ben segur donarà peu a properes edicions.

1er. Xavi Sauquillo……………Atlètic Borges ……….39,52

2on. Xavi Prim…………… …..Borges Trail………….40.03

3er. Raul Ramirez…………….Independent………….40.26
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute