QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



divendres, 8 d’octubre del 2010

9ª MARXA TRENKAKAMES

El passat dissabte dia 2 d’octubre a les 10 del matí, es celebrava la dissetena marxa de la Copa Catalana de Caminades de Resistència, la novena edició de la Marxa Trenkakames, de 82 km i 5400 m de desnivell.

Tres-centes persones es van concentrar a El Vendrell per començar la marxa, i on Joan Iniesta del Borges Trail hi era present.

Els primers quilòmetres eren molt còmodes, passant per la platja i fent molta pista fins al quilòmetre 34. Allí començaven les fortes pujades, on vam arribar al punt més alt de la marxa: el cim d’El Montmell (941 m). A parttir d’aquí 15 km de desnivell pur fins arribar al quilòmetre 56, on molta gent es va retirar. Després, la resta de quilòmetres eren més còmodes. La nit va ser molt bona i això també va ajudar.

El Joan va arribar a meta amb un temps de 16 hores i 35 minuts.

Un cop finalitzada aquesta marxa, el nostre ultra-corredor, es situa líder en solitari de puntuació de la general, i ara només li queden 3 marxes per acabar el segon gran repte: acabar-les totes i aconseguir la màxima puntuació de la Copa Catalana de Caminades de Resistència.

Agraïr moltíssim a l’Albert i la Tània per ajudar-me a acabar-la, perquè quan un no està fi, es necessita algú que t’empenyi. Després de tants quilòmetres a les cames, el cos es comença a ressentir...
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute