QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 7 de juliol del 2010

JOAN INIESTA DEL BORGES TRAIL ES PROCLAMA CAMPIÓ DE CATALUNYA DE LA COPA CATALANA DE CAMINADES DE RESISTÈNCIA

El passat dissabte dia 3 de juliol es va disputar la tradicional XX Travessa Núria – Queralt de 96 km i 9600 m de desnivell i tot en menys de 24 hores. Cinc-centes persones hi van participar i Joan Iniesta del Borges Trail estava preparat al Santuari de Núria quan a les 15:30 es va donar el tret de sortida.

(instants abans de la sortida)

Es va anar en direcció a la cota més alta del recorregut, El Pas dels Lladres (2560m), on la pluja, els llamps i la calamarsada que va caure van fer que la pujada fos més dura.

Al cap d’unes hores es va calmar i es va passar per La Molina i d’aquí en direcció al Coll de Pal, quan ja es va fer de nit. Després es va baixar fins al Refugi del Rebost on la tempesta de llamps, trons, pluja,... ja no va desaparèixer fins arribar a Saldes.

Un cop allí molta gent va abandonar però Joan Iniesta, va continuar cap a Peguera conscient de que tenia les plantes del peu molt tocades i per tan que hauria d’afluixar el ritme per assegurar l’arribada.

Després de pujar cap a Peguera hi va haver un combinat de pujades i baixades passant pel Santuari de Queralt i baixant finalment cap a Berga.

Joan Iniesta va arribar amb un temps de 21 hores i 54 minuts, aconseguint els 20 punts que li van servir per conquistar la XIII Copa Catalana de Caminades de Resistència.

Després de la pluja, el fang, els llamps, les llagues,... l’esforç va valer la pena. La travessa va ser molt dura, i una prova va ser que de cin-centes persones a la línia de sortida només van arribar a meta 235.

Agraïr al Trini i a la Mari pel suport d’avituallament (tan alimentari com de material de roba) en tot el recorregut, ja que van ser una peça clau perquè pogués acabar la travessa.

Ara a descansar, i no tornarà fins al 29 d’agost perquè el següent repte és aconseguir la màxima puntuació del circuit.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute