QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 22 de juny del 2010

Biel Secall, segon veterà al Campionat de Catalunya de Triatló de Muntanya

Diumenge passat es va dur a terme aquesta prova a Balaguer, de la qual en sortiria el Campió de Catalunya absolut i de les diferents categories. Els prop de 150 triatletes que hi participaven van completar un recorregut que s’iniciava al pantà de Sant Llorenç de Montgai, nedant 750 m. Seguidament s’agafava la BTT i es feia un recorregut de 25 kms fins a Balaguer on deixaven la bici i afrontaven l’últim sector de 5 kms corrent a peu.
Un dels objectius de la temporada del Borges Trail-AAEET era aquesta competició, el Campionat absolut de Catalunya de Triatló de Muntanya. Personalment no només hi anava a fer un bon paper si no a lluitar pel podi en veterans i fer una bona posició de la general masculina. Han estat tres mesos de preparació, amb natació, ciclisme i atletisme a dojo, sempre a les ordres del “míster” de l’equip, el Jordi Mateu i complint gairebé al peu de la lletra. Per tant, la feina estava feta.

A la cita hi van aparèixer algun que altre il•lustre triatleta, corredor de muntanya i beteteru del tipus Sebastià Catllà, Èric Díaz, Eloi Gispert, Josep Barrufet, Josep M Pomada, Miquel Comella....entre ells nosaltres ens hi havíem de fer notar.

De sortida, amb l’aigua per sota el 16 graus es feia imprescindible l’ús del neoprè. Aquest primer tram, a diferència de l’any passat va anar molt millor i vaig sortir en 33ena posició, fent la primera transició en 11min:37seg. El següent tram era el més decisiu del triatló, ja que era el més llarg en quilòmetres i de durada de temps. A més, es tractava d’un circuit molt tècnic, fins i tot en algunes pujades. El que els beteterus en diem un autèntic recorregut de BTT. Tot plegat va fer que m’hi trobés com peix a l’aigua. Després d’un inici de dura pujada en pista de 3 kms es continuava per corriols també de pujada que els poc destres feien a peu i feien de tap i incomprensiblement no deixaven passar, cosa que va perjudicar al grup on jo anava. Un cop superat aquest escull amb més zones per avançar cadascú es va poder anar situant al seu lloc. Aquí vaig començar a recuperar posicions i durant el seguit de quilòmetres tècnics que vindrien la meva obsessió era de trobar en Miquel Comella, una bona roda a seguir per complir amb l’objectiu. A sis quilòmetres de meta ens vam trobar i vaig tirar de valent fins arribar a Balaguer amb més de mig minut d’avantatge, amb el 20è millor parcial de 1h:37min:18s. Davant quedaven 5 kms a peu amb pujada a Santa Maria inclosa que ens jugaríem a cara o creu, però un problema amb la tanca de les sabates de BTT impedien extreure-les i em van fer perdre tant de temps que en Comella va sortir abans que jo de la última transició. Finalment, vaig poder arrencar a córrer i ens vam tornar a trobar però el desgast va passar factura i les rampes van fer acte de presència i vaig cedir. Després del descens de Santa Maria les rampes van desaparèixer, és el que tenen les santes, segurament. Amb un esprint fins a meta ja era massa tard i ens van separar 8 segons. El meu va ser el 18è millor parcial amb 19min:11seg. Així doncs, es proclamava campió en veterans el Miquel Comella del CN Caldes, després d’una gran cursa i jo a tornar-hi l’any vinent! A la general masculina vam entrar en 19ena i 20ena posició respectivament.

Pel que fa a la general el guanyador va ser l’Èrik Díaz i en fèmines la Mireia Santesmases, ambdós del CN Reus Ploms.

Classificació:

Posició--Nom--Total--Swim-- BTT-- Run

1. Èrik Díaz (CN Reus Ploms) 1:48:00 11:25 1:20:46 15:49

2. Albert Rovira (TRi Costa BCN) 1:51:08 09:50 1:24:29 16:49

3. Sebastià Catllà (PC Bonavista) 1:56:26 09:50 1:28:24 18:12

19.Miquel Comella (CN Caldes) 2:07:58 12:05 1:36:33 19:20

20.Biel Secall(Borges Trail-AAEET)2:08:06 11:37 1:37:18 19:11
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute