QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dijous, 20 de maig del 2010

EL BORGES TRAIL REPETEIX PODI AL CIRCUIT DEL BAIX CAMP

Xavi Prim fa tercer i es col•loca 2on del Circuit del Baix Camp

Aquest passat diumenge es va celebrar a Vilaplana la tercera cursa puntuable pel Circuit de Curses de Muntanya del Baix Camp. El Borges Trail -AAEET hi portava els dos atletes que estan fent aquest circuit, en Tavi Fossas i el Xavi Prim.

Els prop de 300 participants van haver de completar un recorregut de 15 kms i 1500 m de desnivell acumulat.

Només donar-se la sortida el Xavi es posà en el grup capdavanter per afrontar les primeres rampes de la pujada a la Mussara. Per davant sis-cents metres de desnivell que poc a poc anirien estirant la cursa. Poc després del primer quilòmetre salten del grup en Jordi Garcia i el Sergi Casas que van anar agafant metres a un segon grup que ja havia quedat reduit a tres components , en Victor Gonzalez, l´Abderrahim Jalal i el mateix Xavi Prim. No va ser fins l´ última part de la pujada on el Xavi canvia el ritme i deix els seus acompanyants per arribar sol al poble de la Mussara. A partir d´aquest punt el circuit era molt més favorable i en Xavi aprofita la baixada tècnica per fer un últim esforç i intentar agafar els dos primers però ja no va ser possible. Finalment va entrar a meta en tercera posició. En Tavi Fossas per la seva part feia una cursa de menys a més i entrava en una meritòria 22ena posició que certifica la seva progressió.

Així doncs l’equip segueix puntuant i amb aquest resultat en Xavi Prim es manté en les posicions capdavanteres del Circuit del Baix Camp.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute