QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 12 d’abril del 2010

MOLT BON PAPER DEL BORGES TRAIL A LA III TRAVESSA DE MOLINS DE REI – VILAFRANCA


El passat 11 d’abril, es va celebrar la III Travessa de Molins de Rei – Vilafranca del Penedès de 45 km i 2000 m de desnivell.
I el BORGES TRAIL hi era present amb la figura de Joan Iniesta com a representant.

Cal dir que el Joan, aquesta temporada s'ha proposat principalment realitzar la totalitat de Marxes de Resistència de la FEEC, formada per 20 proves, i acumulant l'impresionant volum en competició de més de 1300 quilòmetres.

Nou-centes persones van sortir del Pavelló “La Sínia” de Molins de Rei a les 7 del matí. Joan Iniesta va despuntar col•locant-se en el grup capdavanter fins el km 5. Les sensacions eren molt bones, però pensant en la dura temporada que encara queda en cada cap de setmana, va decidir guardar forces per poder acabar-la bé físicament.

A partir del km 9 el desnivell es va endurir molt: senders verticals amb cordes per agafar-se,....

Les vistes immillorables: per una banda Montserrat i per l’altra el mar. Això feia més amè el sol de justícia que queia.

Els kms anaven passant tranquils per Joan Iniesta, que va arribar a meta amb 5 hores i 25 minuts, classificant-se en 48ena posició. Així doncs, ja té 7 punts més per la classificació general.
El pròxim 18 d’abril continua la temporada, participant així en la marxa “Pels Camins dels Matxos’10” de 62’5 km i 6100m de desnivell, una de les més dures de la Copa Catalana de Marxes de Resistència.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute