QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 5 d’octubre del 2010

CURSA DE CASTELLVELL. FINAL DEL CIRCUIT DEL BAIX CAMP

Com haurà quedat la classificació final?

Diumenge 3 d’octubre va disputar-se a Castellvell la última cursa puntuable pel circuit Baix Camp, organitzat per TRETZESPORTS.

En cap cas semblava que ens trobéssim a la primera setmana d’octubre, ja que la temperatura era prou alta, inclús durant la cursa es patir certa calor.

187 participants es van aplegar puntualment a les 9’30h per realitzar els poc més de 12 quilòmetres del recorregut.

Recordar que paral•lelament també es feia la típica Caminada, que acostuma a realitzar-se pel mateix recorregut de la cursa, permetent als caminants poder veure als corredors passar a tota velocitat pels camins i senders del traçat.

A la sortida, Víctor Gonzalez, actual líder del circuit, va decidir no participar per trobar-se malament, així que Xavi Prim del BORGES TRAIL, i 2n classificat podia aproximar-se per uns moments al títol de campió del circuit. Això sí, fent el millor resultat que podia aconseguir: guanyant.

La resta de corredors no li posarien fàcil, doncs Sergi Casas, del Llop Aventura, especialista en aquest tipus de curses ja era a primera línia. Pere Rodríguez d’Obrint Traça, i 3er de la general, tampoc volia perdre opcions.

Pàmies, també del BORGES TRAIL, que es trobava en 4a posició de la general i 2n sènior veia una clara opció d’entrar al podi final. Així que la “batalla” estava servida.

Per darrera d’aquests, Tavi Fossas, també del BORGES, volia assegurar el Top Ten final després d’una temporada certament complicada per a ell.

Des del tret de sortida, i com si la cursa fos tan sols de 50 metres, van sortir esperitats els corredors, formant una fila india encapçalada per Casas, seguit de Pàmies, Pere Rodríguez i Prim. Però ja en sortir del poble i començar les primeres pujades Casas i Pàmies van distanciar-se del grup i començaren la seva particular cursa. Sols de lluny podien veure al Pere que intentava no perdre més distància.

La pujada continua va permetre a Casas portar un ritme cómode per a ell, i no tant per a Pàmies, que veia com se li escapava poc a poc fins al perdre’l de vista.

La part negativa del dia va ócorrer quan Casas, liderant cómodament la cursa, va equivocar-se en una bifurcació perdent tota opció de victòria en favor de Pàmies, que arribava el primer a meta seguit a pocs segons del Pere Rodríguez.

5è va entrar el Xavi Prim, després d’una recuperada de posicions als últims quilòmetres.



CLASSIFICACIÓ GENERAL HOMES


1. Jordi Pàmies 57’26” BORGES TRAIL

2. Pere Rodríguez 58’38” OBRINT TRAÇA

3. Jaume Lara 1h01’12”

4. Jordi Nolla 1h01’22” CERAP RIUDOMS

5. Xavi Prim 1h04’05” BORGES TRAIL

-------------

15. Xavier Ayala 1h07’19” FOLCH CARBONELL RUNNERS

21. Tavi Fossas 1h07’21” BORGES TRAIL

33. Miquel Virgili 1h11’37” FOLCH CARBONELL RUNNERS


CLASSIFICACIÓ GENERAL DONES

1. Paquita Gimenez 1h17’08” L’ESQUADRA TGN

2. Alba Canet 1h22’09” C.E.MASPUJOLS

3. Imma Castaño 1h25’27” OBRINT TRAÇA



BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute