QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dimecres, 2 de juny de 2010

BORGES TRAIL PRESENT A LA 1ª CURSA DEL PONT DEL DIABLE


El passat diumenge 30 de Maig, amb motiu del 20è aniversari de la Colla Castellera de St.Pere i St.Pau, Runnersworld Tarragona va organitzar una cursa de muntanya per la zona del pont del diable.

Es tractava de 9,8km de pistes que començaven en baixada passant per sota el pont de l’autopista, per després remuntar en una sèrie de puja i baixes tot passant per sota la magnífica construcció del segle I a.C. conegut com el Pont del Diable.

Una cursa molt ràpida que no donava temps a despistar-se i molt menys a relaxar-se, ja que si baixaves un pèl el fort ritme imposat pels capdavanters, et veies adelantat per una munió de corredors.

Ja des de bon principi, Prim es va col•locar al capdavant dels 373 corredors, però el fortíssim ritme imposat per Jose M. Granadero i Germà Guarch entre altres, va fer que el nostre corredor del Borges Trail entrés en 5a posició general i 3r de la seva categoria amb un temps de 40:01.

Per la seva banda, Tavi que encara notava el cansament de la cursa de Paüls, juntament amb la calor que feia, li va costar mantenir ritme, amb el que poc a poc va anar deixant passar corredors fins entrar a la 28ena posició general i 19è de la seva categoria amb un temps de 44:09.

D’aquesta manera, el Borges TRAIL ha tornat a estar present en una cursa més per les muntanyes de la nostra província.

L’enllaç a les classificacions: http://www.cursapontdeldiable.com/documentacio/classificacio_general.pdf


Més info a...  http://www.cursapontdeldiable.com/

0 comentaris:

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute