QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dijous, 17 de juny del 2010

29ena PUJADA A MIRAMAR

El passat diumenge 13 de juny, tres components del Borges Trail van anar a Valls per disputar la 29ª pujada a Miramar, organitzada per L’AAEET. Entitat col.laboradora del nostre equip.

La prova d’11 quilòmetres i amb un desnivell positiu de 570m, va tenir una important participació, on més de 250 persones van estar presents.

Els caminadors, a les 8 ja van iniciar la pujada, i mitja hora més tard ho van fer els corredors, per iniciar l’asalt a les antenes de Miramar (La Cogulla).

De bon principi el grup capdevanter format per deu corredors va començar a tirar, però tot i això, no va ser fins a l’arribada a Fontscaldes on va començar a trencar-se, ja que fins aleshores el terreny havia estat bastant planer, i això va fer que no hi haguessin massa diferències entre els corredors.

A partir de Fontscaldes es van començar a formar grupets més petits, ja que al haver-hi , les pendents més fortes les forçes d’alguns van anar minbant.

Finalment poques diferències entre els primers, i els tres components del Borges Trail van poder arribar en bones posicions.

En acabar la cursa tots els participants van poder disfrutar d’un bon esmorzar al poble de Miramar. lloc on també es van donar els trofeus als guanyadors.

Felicitar un any més al AAEET, per la fantàstica organització d’aquesta ( ja mitica) cursa.

Classificacions:

1- Jordi Toda: FACVAC 00:53:21

2- Abderrahim Jalal : FACVAC 00:54:21

3- Xavi Prim: BORGES TRAIL 00:56:17

4- Pere Rodriguez: Obrint Traça 00:56:28

5- Joan Carles Rosselló: Atlètic Montblanc 00:56:32

……………….

9-Carles Martí: BORGES TRAIL 00:57:42

21-Octavi Fossas: BORGES TRAIL 01:00:59

Més informació:

http://www.aaeet.com/muntanya/noticies.php?asso=1#404

2 comentaris:

BORGES TRAIL ha dit...

Moltes felicitats als senyors Tavi i Carles, aviat ja us deixarem anar sols a les curses, sense que us acompanyi el papi.
Per cert, al papi Prim, us l'heu de treure de sobre com sigui, que us fot els podis!!
Enhorabona Xavi!!

Biel ha dit...

Molt bé per tots tres, especialment el Xavi,que va córrer mermat.
Que no sigui res això de l'Aquiles.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute