QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 25 de maig del 2010

II FESTA DE LA MUNTANYA de la Vall de Ribes


Per segon any consecutiu Ribes de Freser ha estat l’escenari d’un cap de setmana perfecte per gaudir dels Pirineus i de les curses.

Després de molt de temps he tornat a córrer pel Piri, a calçar-me les Speed Cross, ha utilitzar els bastons per pujar (decisió encertada), i coronar el Puigmal en cursa (amb aquesta ja en són quatre vegades).

Dissabte al matí, amb el doble km vertical es donava el tret de sortida a la segona festa muntanyenca. L’ inici: el centre de Ribes, el final: cim del Puigmal, entre mig 2000 m de desnivell + i uns 11 km de distància, com podeu veure poca broma.

El recorregut per pujar dalt el cim era nou per mi, ja que una gran part era per zones on el camí, senzillament no existia, això l`únic que feia era fer-lo més “canyeru”.

Per la nit tot sopant i amb una birreta a les mans, en Marc Erra va descriure’m l’itinerari seguit durant la cursa, aquest fou el següent: una vegada deixàvem el poble, enfilàvem pel “camí” d’unes torres elèctriques fins al coll de Segura, d’allí per la carena del Castell arribàvem al 1er avituallament situat a la pista de Vilamanya, seguíem pel Pla de Punya fins al coll de Barraques, on ens esperava el 2on avituallament. Tot seguit baixàvem fins a la font de l’home mort, una vegada creuat el riu, unes rampes ben dretes a la zona de les coves encantades, ens duien al 3er avituallament on en Toni i l’Ignasi ens acabaven de donar els penúltims ànims per arribar fins dalt el cim.

Fins aquí, la temuda neu que esperàvem fou ben escassa, ara bé la baixada neutralitzada que ens duria fins al santuari de Núria, seria apoteòsica. Mig metre de neu pràcticament fins a baix.

Aquest primer dia les classificacions foren les següents:

1º Jessed Hernandez Diedre 01:59:56

2º David Sanchez Diedre 01:59:57

3º Dani Ballesteros Diedre 02:03:24

- - -

13è Ramon Barceló Borges Trail 02:27:02. 3er vet.


Dones:

1º Anna Macià UE.Vic 02:48:26

2º Maria del M. Casanova E. Penedès 02:56:56

3º Lucia Caballero UEC. Anoia 02:58:59

El mateix dia per la tarda es disputaria la pujada a Sant Antoni 1’5km i 400D+, prova reservada pràcticament als júnior que disputen la Lliga.

El dia següent els més agosarats sortirien en grup fins el cim del Taga. D’allí, cada 30” , es donaria la sortida cronometrada de 1100m D -, directament fins al poble de Ribes. Aquest descens, una novetat en el món de les curses de muntanya de mica en mica es va consolidant i s’espera que cada cop tingui més adeptes. Encara que les butllofes als peus, que la gran majoria de corredors van fer-se, serà un recòrd que tardarem en oblidar.

Resultats:

1º Eduard Solà Diedre 17:31

2º Javi Delgado Spiridon 19:43

3º Albert Lapeira Diedre 20:11

- - -

8è Ramon Barceló Borges Trail 21:42. 3er vet.

Dones:

1ª Tina Gòmez M. Runners Bergadà 24:50

2ª Maria del M. Casanova E. Penedès 25:59

3ª Lucia Caballero UEC. Vic 27:00

Al migdia, amb l’entrega de premis de les curses dels dos dies va donar-se per acabat l’event, i res, fins l’any vinent, no sense abans felicitar a la gent del Diedre pel esforç realitzat, i animar a la gent que tingui present aquestes dades en el calendari del proper any.

Més informació la trobareu a:

http://www.diedre.cat/

3 comentaris:

Biel ha dit...

Molt bon paper Ramon.Éra una cita on hi havia d'haver representació vermella. Però també et vam trobar a faltar a Paüls!!

BORGES TRAIL ha dit...

podem afirmar que Ramonet se sap cuidar solet, i allà on va triomfa, però li haurem de buscar companys, que si no al final s'aburrirà. Enhorabona xaval!!!

toni ha dit...

Vagi on vagi el Ramon no es trovarà mai solet,que encara que no siguem del Borges no deixarem que s'aborreixi.
Aixó va per tots els qui vingueu.
Ramon ets un crack i un tio molt ben parit.
salut i km.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute