divendres, 9 de setembre del 2016

MIKEL BESORA CAMPIÓ DE LA GENERAL A LA COPA D' ESPANYA A LONGÁS

El passat 3 de setembre Mikel Besora de l' equip Borges Trail va córrer la Copa d' Espanya de curses de muntanya Rfea a Longás, també era Campionat d' Aragó.

En un bon estat de forma Mikel va acabar 1º classificat a la general.

La cursa de 19km. i 1000+ / 1000- metres de desnivell.

Va fer un temps de 1h. 39' 20'' amb record de la prova.

La cursa va anar així:

Durant els primers quilòmetres un grupet de 5 persones i entre ells Mikel anaven canviant posicions, al cap de poc es van quedar dos corredors i Mikel en un continu canvi de ritmes per despenjar-se l' un a l' altre on Mikel va prendre el lideratge a partir del km. 5. Mikel va arribar al km. 9'5 al cim de Santo Domingo (1550m. d' alçada) en 1h. justa i una baixada per pista forestal de 6km. amb uns trams de ziga-zaga i bosc 3'5km. mes per encarar la recta final de meta arribant en solitari emportant-se la victòria.