QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dissabte, 24 de setembre del 2016

El Borges Trail 1ers en equips mixtes en la 1a Marató de Relleus de Vinyols i els Arcs

El passat dissabte dia 10 de setembre es va celebrar la 1a marató per relleus a la localitat de Vinyols i els Arcs. Aquesta tipologia de cursa, que ja triomfava des de feia anys en el territori tarragoní en la Marató per relleus de Santes Creus, fomenta el treball en equip, ja que per tal de recòrrer la distància maratoniana s'ha de constar d'un conjunt de 6 atletes.
Aquests atletes poden ser tots femenins, tots masculins o bé meitat d'uns i meitat dels altres per formar els equips mixtes (cas del Borges Trail).

El recorregut va constar d'un circuit circular de 1,5 km per dins de la població, al qual s'anava fent voltes fins assolir la distància corresponent.
La distància a recòrrer per cadascun dels corredors del Borges, igual i establerta segons l'ordre de sortida seria:

1er: 7,695 km  Corredor: Aleix Toda
2on: 4,5 km  Corredor: Núria Gil
3er: 10,5 km  Corredor: Eloi Borràs
4rt: 4,5 km  Corredor: Ester Casajuana
5é: 10,5 km  Corredor: Mikel Basora
6é: 4,5 km  Corredor: Pilar Rus

D'aquesta manera a les 17h de la tarda es donava el tret de sortida al 1er relleu des del passeig dels plataners de Vinyols enmig d'un Sol i xafogor que va fer que a l'Aleix el primer relleu se li fes molt i molt dur. L'Aleix, poc acostumat a proves tant explosives i deixant-se portar pel ritme de la resta de participants, va començar a un ritme més alt que el convenient. Ja ho diem sempre que el cor tira més que el cap, i sobretot quan el recorregut està a vessar d'amics, coneguts i familiars animant. Després de 5 voltes i una mica més que es va afegir per fer la distància de 7,695 km, l'Aleix va arribar en 7ena posició i li va passar el relleu a la Núria Gil.

Núria Gil va fer una gran cursa, passant el relleu a Eloi Borràs.

Eloi Borràs per la seva part :
Arribava a Vinyols amb just 3 setmanes d´entrenament, però a la vegada amb moltes ganes de córrer.
Vaig sortir a un ritme constant i que creia que podria mantenir durant tota la cursa.
Amb l´ambientàs que hi havia era molt fàcil córrer, i els ànims constants van ajudar a fer passar els quilòmetres. El circuit trencacames i girs de 180º no ajudaven a portar un ritme constant, però a la vegada la part de baixada amb alguna escaleta era d´allò més divertida, i podia sentir realment la velocitat.
Sens dubte lo millor de la diada va ser el bon ambient i el retrobament amb els companys de fatiga!! Espero una propera.

Eloi Borràs li passà el relleu a Ester Casajuana, que faria un temps espectacular i cediria el relleu a Mikel Basora.

Mikel Besora va agafar el relleu de Ester Casajuana; va córrer el relleu nº5 de 10’5km. amb un total de 7 voltes a un circuit de 1’5km. cada volta.
Tot i la calor que feia per la tarda a Vinyols, va anar de menys a mes i amb bones sensacions va recorrer les 7 voltes en un promig de 3’24’’m./km..
Va pasar el relleu a la seva companya Pilar Rus.

Així que finalment la Pilar Rus va arribar enmig de crits i eufòria en una 1a posició en equips mixtes i 5ena en categoria absoluta.

Gran jornada de retrobament entre amics, on aquest format de cursa dona la possibilitat de que els corredors que no estiguin fent el relleu estiguin fent petar la xerrada o bé fent una cervesa (millor si ja han acabat el relleu xD). A més el fet de formar equip aferma la germanor entre els diferents participants i fa que la victòria es converteixi en un mèrit col·lectiu.

Moltes gràcies als companys de l'Associació Excursionista de Vinyols i al Vinyolsrunning per tot l'esforç i implicació, heu aconseguit un gran resultat en el 1er any i de ben segur que això encara es pot millorar en les següents edicions.

Gràcies als sponsors Borges, Eassun, PH-Quirogel, Coreevo.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute