QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 27 d’abril del 2015

Lourdes Cayetano guanya la Trail Tarraco i lidera lesTrail series

Aquest diumenge es disputava la segona prova de les Trail Series Costa Daurada, la Trail Tarraco. A la cursa de 21kms  i +480 m hi havia de participar l'Eloi Borràs i la Lourdes Cayetano. A la de 10kms no hi teniem reprsentants ja que la Núria Gil és a la Titan i el Míkel esora disputava el Campionat d'Espanya de Curses de Muntanya a Màlaga.
L'Eloi no es presentava a la sortida ja que patia problemes físics i qui sí s'animav a última hor era Biel Secall.



Així doncs, amb la Lourdes orientada a fer una cursa competitiva per buscar la victòria, i el Biel amb necessitat de fer un rodatge més llarguet que la setmana passada i amb més ritmet, opten per fer la cursa junts. La cursa de les fèmines començava amb molta igualtat entre la Lourdes i l'Ester Casajuana, alternant el lideratge fins el km 10, fins aquí, les dues es mostraven insegures de les seves possibilitats. En aquest punt, la nostra corredora opta per fer una estirada i la corredora de Reus no li aguanta el ritme i es queda. Per darrera venia mab força la Cris Fargas i calia no confiar-se massa. En aquest moment, el Biel es posa a tirar amb la Lourdes per tal de cosolidar el lideratge de la cursa i no especular. Es tractava d'una cursa sense gaire desnivell i la Lourdes li costen més aquests ritmes, tot i això, després d'una gran cursa, es va emportar la victòria amb 1h51'02'', segona seria la Cris Fargas (FACVAC) amb 1h55'01'' i tercera l'Ester Casajuana (Alliberadrenalina) amb 1h57'29''.




En homes guanyava el Kílian Garcia (Alliberadrenalina) amb 1h34'31, seguit de Xavier López amb 1h39'21'' i tercer el nostre amic del Trail Tarraco Manel Omaña, amb 1h41'15''.
Pel que fa a la cursa d'11kms, en homes guanyava el gran Arturo Nériz amb 48'36, segon el David Arjona (Atmosfera Trail) amb 49'03'' , que estreu l'espina de Vilabou i tecer l'Àlvaro Díez (El Comprador) amb 49'16''. En dones guanyava la Judit Francin (Trail Tarraco) amb 1h00'33'', seguida de la Laia Gil amb 1h01'19'' i tercera la gran Nuri Fortuny amb el mteix temps.
Una cursa de muntanya molt ràpida, però divertida, molt bona organització per part de Naturetime.
Després d'aquesta cursa la Lourdes es consolida al liderat de les de 21kms i Biel Secall va agafant ritme.
web de la cursa http://naturetime.es/index.php?arxiu=fitxa_esdeveniment&id_esdeveniment=77
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute