divendres, 9 d’octubre del 2015

L'Eloi puja a dalt de tot del podi a la 1a cursa de Mercabarna

Diumenge passat es va disputar a Barcelona la 1ª cursa Mercabarna, en les distàncies de 5 i 10km, podent visitar les seves instal·lacions d´una manera ben divertida.

Eloi Borràs va decidir pendre sortida dins la cursa de 5km, on sortia a buscar un bon ritme de cara a pròximes competicions.
A la línea de sortida un total de 1500 corredors disposats a recorrer els 5 o 10km segons haguessin escollit. Tot just donar el tret de sortida la cursa s´estira imposant cadascú el seu ritme. L´Eloi surt davant a veure a quins ritmes volien córrer, I de sobte es troba en 1a posición estirant del grup. Amb un ritmet de 3:20min/km l´Eloi es trova còmode i el manté durant tota la cursa, per darrere el grup es va separant i queden davant de tote ll i el corredor Sergi Cinca, el qual l´ajuda a fer una mica mes cómode la cursa tirat el 3er km, i desitjant-li un bon final fins a meta on arriba en primera posició.