dimecres, 2 de setembre del 2015

Ronad Fargas queda segon en veterans al KM VERTICAL CARO

Aquest passat dissabte, el Ronald Fargas va participar en una nova edició del KMVerticalCaro,prova inclosa al Circuit de Curses de Muntanya Terres de l'Ebre. Enguany aquesta prova era Campionat de Catalunya de KMVerticals.

Una prova amb una distància de 6,600 km, amb un desnivell de 1500m. A les 17h el Ronald iniciava la prova i el dur ascens fins al capdamunt del cim del Caro, un ascens força tècnic.

Un inici, dosificant les forces, per anar augmentant el ritme progressivament, va fer que anes superant corredors. Una humitat molt considable, feia que a cada avituallament, fos molt important la hidratació.El fet d'anar superant competidors, va fer que anes augmentant el ritme, dins de la dificultat del desnivell, al arribar al km 4 i fins el km5, el recorregut es més rodador, això li va be per descarregar les cames, i retallar temps al crono.
A partir d'ara, torna el desnivell, i li toca apretar les dents, té a tocar les antenes del Caro.

Els ànims dels espectadors, el porta sense adonar-se''n a l'arribada, amb un temps de 1h11' fa que aconsegueixi el segon lloc de la categoria Veterà, i el 30e lloc del Campionat de Catalunya de KMVertical, un molt bon resultat. El més important, anant sumant i sumant!!!