dimarts, 5 de maig del 2015

Pilar Rus del BORGES TRAIL guanya la “II Cursa de les Cigonyes” a FLIX

El passat dissabte 2 de maig va tenir lloc a la Reserva Natural de Sebes, la  II edició de La Cursa de les Cigonyes a la localitat de Flix, marcada amb una excel-lent temperatura, i més de 140 corredors inscrits entre la prova de 5k i la de 10k disposats a gaudir dins l’entorn de la fauna salvatge de Sebes.
La prova va ser organitzada pel Grup Natura Freixe i la Reserva Natura de Sebes.
Com es habitual la Cursa dels 10km i el 5 km va començar a les 10h, davant Al Mas Del Director, entre tots aquest atletes es trobava representant del Borges Trail AAEET  la Pilar Rus, també es destacaven grans corredors com Àlex Méndez, En Miquel Bellart  i en noies la xeca Angelica Damoc.

La Pilar Rus convidada especial i portant el dorsal numero 1 va sortir amb el grup capdavanter, sortida amb un circuit dur, trenca-cames, i aixì mateix ràpid, el primer quilòmetre amb una forta pujada, la Angelica va fer un intent de escapada en solitari, més forta que el grup davant i la nostra borgettis, abans de coronar la pujada la Pilar la va atrapar per afrontar uns parells de quilòmetres planejant on va aprofitar per augmentar ritme per treure més distancia a la segona corredora, la forta calor, mes de 30 graus, part inesperada pels corredors, infernal per la cursa del 10km, fins que arribar al km5 on trobarien l’avituallament per desprès pujar l’ultima paret forta  i recuperar l’últim alè als tres quilòmetres finals de planell i baixada dominant la carrera en fèmines la Pilar i que mantindria fins arribar a meta guanyadora de la prova.