dilluns, 13 d’abril del 2015

Lourdes Cayetano s'emporta la victòria a la cursa Un Tomb Pel Montsant

Aquest diumenge 12 d’abril s’ha dut a terme la cursa Un tomb pel Montsant organitzada pel club Trail Tàrraco. Hi havia la caminada de 15 km i la cursa de 20 km amb un desnivell positiu de 1050. La sortida s’ha dut a terme a les 9.30 del matí des de la Morera de Montsant, amb un recorregut amb poc desnivell fins al km 6 on ja començava la pujada llarga. El recorregut transcorria per uns paisatges emblemàtics de les muntanyes del Montsant.

La nostra fémina Lourdes Cayetano ha participat en la cursa de 20 km. Ens explica que ha anat amb molt de cap i guardant forces fins al km 12 on ja el terreny permetia exprimir-se més perquè la pujada forta havia acabat i, tot i que picava cap amunt es podia córrer perfectament. Va sortir amb més calma que a altres curses però a partir del quilòmetre 3 es va poder situar en primera posició mantenint-la fins a l’arribada amb un temps de 2h 5min. La segona posició va ser per Giulia Portaluri del Trail Tàrraco(companya seva d’entrenaments), la tercera Monica Boqueras i quarta Laura Sanvisens també del Trail Tàrraco (i també companya seva).

Ens comenta que comença a tenir millors sensacions i amb ganes de més. I felicitar a la organització per la feina ben feta!!!