QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 29 d’abril del 2015

El Borges Trail a la Marató de la Fageda

Aquest passat cap de setmana es va dur a terme la Marató de la Fageda, una volta circular de 42km i 2.500 m D+ pels Ports amb sortida i arribada des de la Sénia. Possiblement, una de les millors curses a les que en Tavi ha participat fins al moment.
A les 7:30 en punt prop de 200 corredors emprenien la sortida, entre els quals es trobava l’únic representant del BORGES TRAIL, en Tavi Fossas, acompanyat d’un bon nombre d’amics i coneguts de l’Atmosfera, com la Marta Batalla, en Xavi Ayala, Jacob Salvadó, Josep Mª de Corredors Solivella....

L’inici de la prova no era molt dur, doncs començava planejant els primers kilòmetres, i per això, calia pendre-s’ho amb calma, doncs ja se sap, que qui es passa a l’arrencada, després ho paga, ja que la duresa per desnivell i kilòmetres estan assegurats. Així doncs, la cursa anava augmentant desnivell i cada cop era més dret, i aquí en Tavi ja s’havia anat col·locant dins els 40 primers, on havia trobat el seu ritme. Cap al kilòmetre 15, ja es començava a planejar per dalt de tot, i començava una sèrie de puja-baixes molt pedregosos, que no feien més que dificultar i endurir la prova. I així, anar passant kilòmetres tant en fortes pujades com en brutals descensos, en Tavi va anar guanyant algunes posicions, tot passant per rius, crestes, frondosos boscos, i un sens fí de fantàstics paratges.

El que realment es va fer dur per a molts dels corredors, van ser els 3-4 últims kilòmetres asfaltats, doncs les forces ja estaven al límit, amb els peus adolorits de tanta pedra i amb l’estómac buit, semblava que no arribaven mai al poble. Tot i semblar estrany, en Tavi va haver de pendre un gel de cafeïna, doncs aquest tram se li va fer etern i li donava la sensació que no arribava mai a meta. És aquí, en aquest punt, on es va adonar que hauria d’haver menjat una mica més sòlid, doncs tants gels i tanta aigua amb sals no eren suficients per assegurar l’energia fins al final. Tot i així, va aconseguir arribar envoltat dels seus éssers més estimats: la dona i les dues filles estaven amb els braços oberts tot esperant que els seu pare fes acte de presència. En tavi us pot ben assegurar que aquestes arribades són les que fan marcar diferències i l’emoció està més que assegurada.
Així doncs, cansat  i adolorit de peus, en Tavi entrava 31è de la classificació molt content i animat de cara al seu proper repte, per al qual fa setmanes que s’està preparant.
Destacar la gran organització d’aquesta magnífica cursa, la qual ja té un espai propi dins del calendari del nostre país i esperem poder-ne gaudir molts més anys.
I per últim, agraïr l’inestimable ajuda de tots els nostres espònsors i col·laboradors com són Eassun, Megaplus, Rendiment Race, Ph-Quirogel, Bussetus Sport i Borges Trail.

Per a fotos i classificacions, la web de la cursa: http://www.maratolafageda.cat/index.php






BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute