QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 30 de juliol del 2014

MARC BALAÑÁ PRATS del BORGES TRAIL, dins els 10 millors de la 4ª prova d’ultraresistència, disputada pel CADI, aquest passat 26-7-2014. Prova puntuable pel Campionat d’Ultraresistència de Catalunya

A tres setmanes de la última competició de Ultrarresistència a la Vall de Nuria, el corredor de l’equip BORGES TRAIL, ja es trobava de nou a la línia de sortida d’aquesta 4ª prova, amb els deures ben fets i disposat a donar-ho tot.

Tot començava sortint del bell mig de loa població de la Seu d’Urgell, on l’organització del Cadí Ultratrail ho tenia tot perfectamente preparat (un 10 per ells en tot).

Arranquem a les 6am, amb la fresca matinal que ajuda molt per afrontar els 2000d+ en els primers 18km de cursa, que ens porta directe dalt de tot de la serra del CADI, aquest sector amb els pals s’hem passa ràpid, tot i no adormirme, hem planto al capdamunt en 15ª posició.

Segon sector, es tota la cresta d’uns 15km, amb vistes úniques mentre ens movem tota l’estona entre 2300-2500m per sobre de lloses de pissarra sueltes, que fan un corre amb desgast i dificultós. El sector el passo força ràpid tot i no ser el meu terreny, amb ganes de passar-lo per poder arribar a zona mes ràpida i mirar de recuperar posicions….
A la meitat d’aquest sector atrapo a Juan Joase Oliva del equip LAND, amics i coincidint en molts ultres ja ens coneixem….Ell a Nuria va haver de plegar hi hem va facilitar els seus pals que hem varen salvar la vida…El trobo que camina pel pla, “MALO”, paro i decideixo ajudar-lo amb el que hem sigui possible, NI DEC UNA. Va contracturat de caderes, li facilito un antinflamatori i jo tiro milles, vaig de puta mare….Pero els de devant com corren tu, ni els veig ¡!!

Passem coll PAS DELS GASOLANS, collada que es fa pujant a la Cavalls del Vent i ara la baixem, arribo a REFU.PRAT D’AGUILO, aquí hi ha menjar solid, pero jo ja arribo menjat, pixat i cagat, amb els petits entrepanets que hem vaig cruspint pel cami, carrego aigua amb RENDIMENT RACE, hi ha disfrutar ¡!!
Hostie han passat 6km desde e deixat a Oliva i ja el tinc amb mi de nou, s’ha refet, diu ara va guai, buff, rodem junts per la pista i entrant a sendera el deixo devant, ell es mes ràpid en terreny tècnic si esta be i jo agafo la roda….Duro 10’, en sendera tecnica de baixada, repetxons etc….Cada cop tensa mes i hem va treient del confort necessari per fer un bon paper en 80Km i 11.000m de desnivell acumulat !!

Me trobo be, estic disfrutant a tope i en aquesta cursa estic sent molt regular tot i que el calor fa afluixar ritmes. Es nota la bona planificacio i bon entrenament.

Els 30 últims km de cursa son menys pedregosos i algo mes rodadors, tot i que les precisoses senderes no paren de pujar i baixar i gira que giraras, que sempre enlenteix mes la marxa que per pista.
Al km47, podiem deixar una bossa, alli canvio de sabatilles i pillo unes de mes lleugeres, deixant tambe els pals, ja hem passat alguna unitat, aquí vaig el 13, ara be la part que mes es disfruta en un ultra, zona mes ràpida i on si no hi ha un bon entrenament i alimentacio, es madura rápidamente perdent tot el que has pogut guanyar.
Surto disparat i als 15’ ja guanyo una posició, senders plens de fulles que ajuden amortiguar la pitjada, brutal. Així vaig fent fins al últim avituallament a 6km de meta aproximadament, on mentre estic arribant en baixada hi ha dos corredors, sem posa pell de gallina, nomes e omplir aigua ja que ja e posat la dosis de RENDIMENT RACE al bidó en marxa, omplo dels gots mateix, van tous i sem queden mirant, com si res a fer tinguessin, surto disparat de nou amb mes energía que mai, rodem 15’ baixant fort i baix encara hem recuperen, encara revisculen, buffff….Pillo un gel, nomes hem queden 2 dits d’aigua per allo ke fem de no arrossegar mes pes del compte, ara el motor demana suc….bufff….Els deixo una mica avans de fer els últims 200d+, veig botelli aigua sobre capo d’un corxe negre a ple sol amb 2 dits d’aigua, jeje, me la beg per engullir el gel, es calentota pero vital per l’organisme viu ¡!! Pujo fort hi hem vaig girant, ja no be ni el tato (com diria amic Albert Gine, a tragar fum !!, quina sensacio mes guapa i unica, corono i Baixo 15’ mes a full fins a meta, amb una 10ª posicio i un temps de 10h47’, sense un desgast notori.

Ara aprofitarem per a fer una setmana de KIT-KAT i donar oxigen a l’organisme, fent altres coses que entrenar i compartir entrenaments suaus amb Mar Alsina Llurba, natacio pel mar, etc….
Donar gracies a tots els esponsors i amics que feu costat, el sacrificio mereix la pena de veritat !!

La seguent cursa i última de La Copa d’Ultres, sent “ULTRA TRAIL COMTES D’ERILL” (Esterri d’Aneu)

el pròxim 6-9-2014, en una distancia i desnivell molt similar.






BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute