QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 21 d’octubre del 2014

PILAR RUS GUANYA EL CIRCUIT de “Running Series TTE”

El passat  diumenge 19 d’Octubre va tenir lloc l’ultima cursa de circuit Running Series de TTE  a la ciutat de Tortosa.
Més de 250 atletes van participar a l’ esdeveniment esportiu mes important de Terres de l’Ebre “CURSA PL Ciutat de Tortosa”.
Davant del Pavelló firal de remolins Municipal d’Esport va ser el lloc escollit per a la sortida i l’arribada de la carrera, un recorregut totalment pla, característiques que feien preveure una cursa molt ràpida, exceptuant alguns trams de terra que podien dificultar el ritme fort constant .
A les 10h del mati donaven tret de sortida els 10 km, entre tots aquest atletes es trobava representant del Borges Trail AAEET  la Pilar Rus, també es destacaven grans corredors com En Ferran Torres, Xavi Queral, i en Gerard Monteverde, i en noies grans altetas com la Mireia Guarner, Gemma Colomé i la Neus Espinach.
La sortida es feia neutralitzada uns 300m per tal de pogués sortir els 10km exacte fins al pavelló.
Un cops col-locats i arribat a la veritable sortida s’espera uns segons per tal de reagrupar a tothom i es dona tret de sortida.
La Pilar va sortir amb el grup capdavanter, la carrera te tota la pinta que serà molt dura amb la xafugor que esta caient i el circuit ràpid, la nostra borgettis respon molt be ficant-se cap davant aguantant un bon ritme fins al km5 marcant un temps de 18’50” a partir d’aquí intenta baixar una mica ritme per por de perdre forces a les cames i es despenja d’un grup de nois que porten un ritme massa alt per amb ella, també veu que te lluny a la segona això li dona mes seguretat per portar un ritme contant fins al km 7 fins passar el tram de terra on es mes difícil portar un ritme alt, ja entrant un altre cop a Tortosa, la Pilar tornar augmentar ritme, ja que es veu amb bones sensacions i saps que pot aguantar fins arribar a meta guanyant la prova amb un temps de 38’44’’ i s’emporta les Running Series 2014. De les deu curses del circuit, ha participat en vuit i les ha guanyades totes, senzillament espectacular! 
La carrera va estar perfectament senyalitzat, per voluntaris i abalisat amb els quilòmetres marcat en tot el recorregut, felicitar a l’organització una vegada més demostrant la seva bona feina.
El guanyadors de  masculi i femeni, respectivament:
1er  Xavi Queral         temps33’09’’              1a Pilar Rus                temps 38’44’’
2on David Sanchez    temps34’07’’                          2a Mireia Guarner      temps 39’46
3er Ferran De Torres  temps34’37’’              3a Gemma Colomer   temps 40’40’’
Enllaç resultats:
http://www.cursapltortosa.blogspot.com.es/
Enllaç web:

http://www.cursapltortosa




BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute