QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dimarts, 23 de setembre del 2014

Nit Pirineu

L’ organització de l’Ultra Trail del Pirineu, el dia abans de donar el tret de sortida a la prova reina del cap de setmana, va voler que els corredors de curses verticals gaudissin d’un vertical ben diferent, amb un recorregut de 5 quilòmetres i 850 metres de desnivell positiu, sortint de les pistes d’esquí de la molina i acabant al refugi del niu de l’àliga,  amb la peculiaritat de sortir a les 20:30 de la nit, per lo tant, vertical nocturna total, també cal destacar que era puntuable pel circuit “ National Series Vertical” i per això la gran quantitat de corredors de renom en el món vertical.
 Tot i no estar amb un bon estat de forma, el Carles del Borges Trail, no es va voler perdre aquesta ocasió per disputar una vertical tan diferent.
 En la línia de sortida, grans especialistes de la disciplina, com els germans Teixidor, Joan Freixa, Jan Margarit, Raul Estévez, Enric G. Pruna…..
 De bon principi la sortida ja va ser ben ràpida, amb un Xavi Teixido que tot i no poder disputar l’ultra per problemes físics, va voler ser present a la cursa vertical va trencar la cursa ja en el primer quilòmetre, on ningú el va poder seguir. Després d’un primer quilòmetre gairebé pla, començava l’autèntica vertical on unes fortes pujades ( pistes vermelles i negres d’esquí), ficarien a cada un al seu lloc i on el corredor del Borges Trail va patir de valent per poder superar-les, tot i això va superar el tram més dur de la cursa sense ser passat per quasi cap  corredor. Un últim tram d’uns 1500 metres més plans van fer que remuntes alguna posició, amb això va poder acabar amb un temps de 49m 25s amb 27ª posició de la general i 11ª de la categoria.
 Pel que fa al capdavant de la cursa Xavi Teixidó va dominar amb autoritat, seguit per Jan Margarit i un desconegut, Jaume Cornellà. En categoria femenina Alba Xandri no va tenir rival i va dominar la cursa sense cap problema, per davant de, Angela Castelló.
 En acabar la cursa una bona botifarrada al refugi del niu de l’àliga serviria de bona recompensa per tots els corredors, abans d’agafar el telecabina per tornar al punt de sortida de la cursa.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute