QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 15 de setembre del 2014

IV EDICIÓ DUATLÓ LA POBLA DE MAFUMET

El passat 13 de Setembre la Bibi, que corria a casa, i el Javi del C.B.R. Riudecols van formar equipet a la IV edició del Du que els companys de Running Solutions es van encarregar d' organitzar.
      113 corredors individuals, 28 equips i un poble volcat amb l' esdeveniment.
     Com ja acostuma a ser un habitual en aquesta modalitat de competició, s' oferia la possibilitat de participar individualment o per relleus. La nostra borgetti es va encarregar dels relleus a peu, arrencatnt a les 18:00h amb un primer tram de 5qm mooolt ràpids que li van confirmar que aquest tipus de trinxada tansols podien ser pitjor del que ja s' esperava. Va patir. Molt! Va voler sortir amb xispa ( com si la regalèssin ) i de seguida va petar. Aguantant el tipo arribaria a la transició on li esperava el Javi i 18qm de carrera a fondo. Li va ficar el xip al tormell i amb un " apreta tiu " es va asseure uns minuts fins esperant que tornés tot al puesto.
     El Javi que va com un tiro va fer molta via amb bici avançant posicions, així que quan va arribar per donar-li a la Bibi l' últim relleu de 2,5qm li va deixar ja servida la segona posició...crack !! Som-hi doncs. Aquesta segona tirada li va anar molt millor a la muntanyera, a més ja feia menys calor i va acabar bastant bé físicament.
     
     Els guanyadors individuals absoluts van ser l' imparable Leon Drajer de Runners Tarragona amb 01:04:11 i la Montse Martí de Corredors de Valls 01:02:46
     La Bibi i el Javi van finalitzar segons generals en equip mixte amb un temps de 01:16:15 darrera dls representants del Trail Tarraco amb 01:12:48.






       
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute