QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



diumenge, 28 de setembre del 2014

Pilar Rus Guanya amb autoritat la Cursa10km De Jesus

Aquest diumenge 21 de setembre s’ha realitzat la Cursa de 10 km de Jesus  organitzada per l’EMD de jesus, la vuitena prova del circuit Running Series de Terres de l’Ebre. Prop de 111 inscrits es va donar cita i entre tots aquest atletes no hi podia faltar representació del Borges Trail, La Pilar Rus. A les 10:30 del matí amb el temps amenaçant pluja la qual va ser acte de presència tan aviat com es va donar el tret de sortida des del Passeig Josep Puig (enfront de l ‘Institut Escola Daniel Magrane) i com no podia ser d’ un altre manera, la nostra atleta del Borges es situa al grup del davant dominant la carrera, entre fèmines hi ha nivell, una destacada del atletisme, la Mireia Guarner, que va regular de meny a més per intentar atrapar a la nostra borgettis,  va ser quan la Pilar al km5 va veure que la Mireia retallava distancia, que passant per la via verda va decidir augmentar ritme per camí de terra, superant tram de fortes pujades i baixades on la pluja va optar per un circuit exigent amb fang perill de relliscar, va ser quan la Pilar dominant la cursa i a l’últim km de meta va relliscar caient a terra  on la forta  pluja li va jugar una mala passada, es va aixecar ràpid mirant darrere on la Mireia venia forta , la nostra borgettis va tindre que treure l’últim alè i esprint per arribar a meta com a guanyadora amb un temps de 40’12sg, a 22 segons de la segona classificada Mireia Guarner, la Pilar que es situa cap davant del ranking del circuit Running  Series 2014 amb un 2on lloc pendent de les dues últimes proves per puntuar i esperem que pugui pujar a lo mes alt de la classificació final.




CLASIFICACIONS DE LA CURSA

Absolut Masculí

1er.- SERGI HIDALGO BLADE;          34:40
2on.- JOAN MARTOS MARTI  ;         35:39
3er.- XAVIER ALQUEZAR VERGES ;  35:57


Absolut Femení

1er.- PILAR RUS GARCIA  ;                   40:12
2on.- MIREIA GUARNER;                  40:34
3er.- NEUS ESPINACH CASTELLVI;         42:02





Enllaç: http://www.emdjesus.cat/niv1.php?id=39


dimarts, 23 de setembre del 2014

Nit Pirineu

L’ organització de l’Ultra Trail del Pirineu, el dia abans de donar el tret de sortida a la prova reina del cap de setmana, va voler que els corredors de curses verticals gaudissin d’un vertical ben diferent, amb un recorregut de 5 quilòmetres i 850 metres de desnivell positiu, sortint de les pistes d’esquí de la molina i acabant al refugi del niu de l’àliga,  amb la peculiaritat de sortir a les 20:30 de la nit, per lo tant, vertical nocturna total, també cal destacar que era puntuable pel circuit “ National Series Vertical” i per això la gran quantitat de corredors de renom en el món vertical.
 Tot i no estar amb un bon estat de forma, el Carles del Borges Trail, no es va voler perdre aquesta ocasió per disputar una vertical tan diferent.
 En la línia de sortida, grans especialistes de la disciplina, com els germans Teixidor, Joan Freixa, Jan Margarit, Raul Estévez, Enric G. Pruna…..
 De bon principi la sortida ja va ser ben ràpida, amb un Xavi Teixido que tot i no poder disputar l’ultra per problemes físics, va voler ser present a la cursa vertical va trencar la cursa ja en el primer quilòmetre, on ningú el va poder seguir. Després d’un primer quilòmetre gairebé pla, començava l’autèntica vertical on unes fortes pujades ( pistes vermelles i negres d’esquí), ficarien a cada un al seu lloc i on el corredor del Borges Trail va patir de valent per poder superar-les, tot i això va superar el tram més dur de la cursa sense ser passat per quasi cap  corredor. Un últim tram d’uns 1500 metres més plans van fer que remuntes alguna posició, amb això va poder acabar amb un temps de 49m 25s amb 27ª posició de la general i 11ª de la categoria.
 Pel que fa al capdavant de la cursa Xavi Teixidó va dominar amb autoritat, seguit per Jan Margarit i un desconegut, Jaume Cornellà. En categoria femenina Alba Xandri no va tenir rival i va dominar la cursa sense cap problema, per davant de, Angela Castelló.
 En acabar la cursa una bona botifarrada al refugi del niu de l’àliga serviria de bona recompensa per tots els corredors, abans d’agafar el telecabina per tornar al punt de sortida de la cursa.


dilluns, 22 de setembre del 2014

CURSA DE MUNTANYA EL REPLÀ

Aquest passat Diumenge dia 22 els amics de  La Xiruca Foradada del Plà de Santa Maria ens van oferir la tercera edició d' una cursa de muntanya que, en aquesta ocasió, van voler incloure un puntet més de dificultat al recorregut assolint el Replà de Sant Ramón en el seu punt més alt.


  A les 09:30 es va donar el tret de sortida cap a  un recorregut de 13,3qm amb un desnivell acumulat de 1.344m que començaria amb un tram de pista amb pujada progressiva fins l' Ermita de Sant Ramon. Poc després toparien amb un camí empedrat vestit de pujada exigent tot ell.
   Fins aquest punt la Bibi, que dues hores abans va decidir apuntar-se a la festa, no anava " disfrutona " precissament. -No és dia de cursa !- el cos tenia toooota la raó...                            

   Després del primer avituallament seguit d' una bona baixada es va recuperar una mica, conscient de que la feina ja estava feta  l' objectiu passaria a ser acabar-la i au.
   Per aquesta ocasió també es va realitzar un recorregut de 5qm opcional per qui més s' estimés no prolongar-ho tant, es va fer una sortida conjunta. Així doncs en cap moment era conscient de la posició que ocupava. Baixant podia avançar alguna posició que, en qüestió d' uns metres tornava a perdre ja que les forces per pujar eren mínimes.
   Una vegada arribaria al punt més alt se li presenta una caiguda que li toca el genoll i la cara, osti tu ! Amunt que ara toca baixar i si no és aqui enlloc !
   Desde a dalt visualitza dues corredores que ja li han tret un bon tram, té poc més de 3qm per fer la seva. Al loro, que sense forces a les camotes la caiguda està frotant-se les mans esperant la seva oportunitat novament.
   Ens la juguem. De seguida es col.loca davant d' elles però li costa molt mantenir-se.          Veu com es van aproximant al tram de pista on s' ha de còrrer, continua costant.
  Les teulades del poble es comencen a veure i els organitzadors diuen que queden 3' per aribar.
  Finalment consolida una quarta posició general i 1a sènior amb un temps de 1:29:37                                      
                                

                     

  Les guanyadores absolutes van ser la Marta Galimany amb 01:14:54, Edurne Zape 01:29:26 i Judith Francin 01:27:51

  En categoria masculina van guanyar en Igor Bertol 01:04:35, en Jordi Vidal 01:07:07 i en Xavi Prim 01:07:58

  La matinal va finalitzar amb l' entrega de trofeus, botifarrada, sorteig d' obsequis i una micona de pluja...perfecte !
  Bona organització i ambient. Potser l' edició vinent ens preparen un recorregut encara més emocionat, si podem tornarem !!


     


      

    

dimecres, 17 de setembre del 2014

Mikel Besora s'emporta la victòria a la cursa de muntanya de Canfranc

El passat 13 de setembre vaig anar a córrer la cursa per muntanya Canfranc-Canfranc, al poble Canfranc Estació, una carrera de 18'5km. i 2200 metres de desnivell acumulat. Em presentava en la setmana de baixada d'entrenament, encara que amb una mica de cansament per les setmanes anteriors de durs entrenaments, cal recordar que la setmana següent és la Mitja Marató de Sant Joan de les Abadesses i és Copa Catalana sub-23 i haig d'estar aquí en plena forma!

A les 9:30 del matí es donava la sortida de la carrera nomenada anteriorment, una sortida amb un ritme lleuger i, amb ganes que hi hagués una mica d'espurna decideixo posar-me a liderar la carrera. El primer km. és pel poble per estirar la carrera i el ritme és còmode a 3'40''/km.
Comença l'ascens, uns durs 8km. de pujada contínua amb 1100 metres de desnivell positiu fins a arribar a 2200 metres d'altitud. La pujada és constant i amb ziga-saga la qual cosa et permet córrer tota l'estona, continuo liderant la carrera i darrere vénen dos corredors coneixedors del terreny i de la zona, intento reservar alguna cosa per a la baixada encara que no m'ho permeten molt aquests dos grans atletes i haig d'estrènyer les dents fins a coronar la muntanya de 2200 metres on està el refugi Bonavista i, amb quines vistes!!! Bec aigua en l'avituallament, però poca, així no dol la panxa i es pot córrer amb millor comoditat encara que amb aquests dues figures que em segueixen no es pugui :/


A dalt, a mes de 2000 metres hi ha 1km. que va en pla i, trepitjant una mica d'herba que estava mullada rellisco i caic amb la qual cosa em dono un fort cop en la part externa del genoll dret... m'aixeco ràpidament i coixejant una mica continu corrent, per darrere em diuen si estic be i els dic que vaig bé i em passa un corredor, el que anava segon fins ara.
Em poso a roda seu, continu coixejant encara que en uns minuts es passa i en estar en calent se'm va passant... En un moment de la baixada fico l'última marxa que tinc i, mancant 8km. per meta li avanço i em poso a liderar la carrera de nou i com no a un ritme molt molt ràpid baixem els dos corrent cap al poble de Canfranc-estació.
El tercer ho tenim mes endarrere i si seguim així en principi no deuria atrapar-nos.
Ens endinsem en un bosc, amb passos molt tècnics fan que m'escapi de nou del meu perseguidor, però solament uns 100 metres... prou per controlar la situació i, com la baixada és en zig-zag també puc veure-li contínuament.
Cada vegada la cama està millor però jo vaig amb por de saber que haurà passat dins de la meva cama.
Arribem a una pista amb l'ultim avituallament, bec una mica d' aquarius i em poso a 3'25''/km. marcant una mica mes la diferència del segon classificat i portant un ritme alt i no tan còmode encara que per sort la meva cama dolenta ara segueix aquest ritme i no es queixa en absolut. Entrem al poble i el segon està a gairebé un minut per darrere amb la qual cosa ja visualitzo l'arribada a meta en primera posició general.


Finalment, arribo en primera posició i en 1h.33' per recórrer 18'5km. i 2200 metres de desnivell acumulat, molt content del temps i de com han respost les cames després de la caiguda. Em comuniquen en l'arribada, que he estat a 2' de batre el rècord de la prova que està en 1h.31', temps fet per un antic corredor que corria per a la selecció aragonesa.
En finalitzar la carrera, el metge que hi havia en meta em guareix la cama i em diu que es mes el susto que el que ha sigut! :)
Ara toca pensar en el diumenge 21 de setembre en la Copa Catalana.

Vull donar l'enhorabona a tots els participants de la carrera per la seva superació i la felicitat que han adquirit en la realització de la carrera, arribar a meta és un assoliment molt bonic i satisfactori.

També vull agrair el suport de col·laboradors i equip Borges Trail:
Ph-Quirogel, Bussetus Sport, Rendiment-Race, Aquum la Pineda, gimnàs Sport Gym TGN, Eassun Spain.
També vull agrair a la meva nutricionista Yhasmina que fa que pugui córrer millor amb les seves dietes esportives i molt bones.
A la meva fisio Magdala que em deixa les cames perfectament per rendir al màxim en les batalles!



dilluns, 15 de setembre del 2014

IV EDICIÓ DUATLÓ LA POBLA DE MAFUMET

El passat 13 de Setembre la Bibi, que corria a casa, i el Javi del C.B.R. Riudecols van formar equipet a la IV edició del Du que els companys de Running Solutions es van encarregar d' organitzar.
      113 corredors individuals, 28 equips i un poble volcat amb l' esdeveniment.
     Com ja acostuma a ser un habitual en aquesta modalitat de competició, s' oferia la possibilitat de participar individualment o per relleus. La nostra borgetti es va encarregar dels relleus a peu, arrencatnt a les 18:00h amb un primer tram de 5qm mooolt ràpids que li van confirmar que aquest tipus de trinxada tansols podien ser pitjor del que ja s' esperava. Va patir. Molt! Va voler sortir amb xispa ( com si la regalèssin ) i de seguida va petar. Aguantant el tipo arribaria a la transició on li esperava el Javi i 18qm de carrera a fondo. Li va ficar el xip al tormell i amb un " apreta tiu " es va asseure uns minuts fins esperant que tornés tot al puesto.
     El Javi que va com un tiro va fer molta via amb bici avançant posicions, així que quan va arribar per donar-li a la Bibi l' últim relleu de 2,5qm li va deixar ja servida la segona posició...crack !! Som-hi doncs. Aquesta segona tirada li va anar molt millor a la muntanyera, a més ja feia menys calor i va acabar bastant bé físicament.
     
     Els guanyadors individuals absoluts van ser l' imparable Leon Drajer de Runners Tarragona amb 01:04:11 i la Montse Martí de Corredors de Valls 01:02:46
     La Bibi i el Javi van finalitzar segons generals en equip mixte amb un temps de 01:16:15 darrera dls representants del Trail Tarraco amb 01:12:48.






       

dissabte, 13 de setembre del 2014

Xavi Prim i Aleix Toda pugen als podis en els dos circuits de la Cursa de Muntanya de la Vila de Falset

Aquest 11 de setembre de 2014 ha estat el 8é any que s’ha celebrat aquesta emblemàtica cursa a la vila de Falset, una prova competitiva que constava de dos circuits, un de 22 km amb un d+ de 1150 m que formava part del Circuit de les Terres de l’Ebre, i un altre de 13 km amb un d+ de 620 m, més curt i explosiu.

A més, la cursa llarga constava d’una cronoescalada, un tram amb forta pendent ascendent on es cronometrava el temps que els participants tardaven a recorre’l  fins arribar al punt més elevat de la cursa, amb un premi pel que aconseguís fer-ho amb menys temps.

Així que enmig d’un gran ambient festiu, el Xavi Prim i l’Aleix Toda del Borges Trail, que participarien en el circuit de 13 km i el de 22 km respectivament, es col·locaven a la línia de sortida a la plaça de l’Artesana. A les 8:30 es va donar començament a la prova, amb els participants dels dos circuits conjuntament, i tots els corredors van sortir disparats a la sortida del poble, on es passava per l’interior d’un túnel il·luminat per a l’ocasió i es començava a enfilar cap a Sant Cristòfol anant fent ziga-zagues per una pista en pujada. Aquí en Prim i en Toda es col·loquen en 3a i 4a posició i van seguint a Albert Giné, de l’equip Dynafit i al Jordi Puig, de l’Athletic Track Mountain.


En arribar al final de la pujada començava un magnífic senderó a l’ombra d’arbres que baixava fins a la N-420 i quan es tornava a enfilar cap al Camí de les Torres, tot i no saber-ho Prim es posava al capdavant de la cursa, ja que els dos primers s’havien desviat uns metres del circuit. A la baixada cap al Mas d’en Rafael, en Ramón Curto va contactar amb en Prim i en Toda, que anaven junts al capdavant, i Toda va augmentar el ritme per mantenir-se en primera posició de la cursa llarga, cosa que només va aconseguir durant uns km, en veure’s superat per Curto i per Giné, que havia apretat fort per tornar al cap de cursa. Mentrestant Prim es mantenia uns metres per darrere de Toda.

Passats uns km pels paisatges propis de Falset, entre pistes i senderons pedregosos i amb algun tram enfangat, en Giné no troba les bones sensacions i cedeix el pas a Toda, que segueix empaitant en Curto a uns 15 m. En Prim va bé de sensacions i decideix gaudir de la cursa i d’aquell entorn junt amb en Jordi Martí, del Trail Tarraco.


En enfilar el Coll de l’Eudalda en Toda, tot i que va a bon ritme, perd de vista a Curto i pensa que encara queda força cursa i que no val la pena gastar les reserves en aquest punt. A la següent baixada es separaven els camins de les curses curta i llarga, on en Prim va seguir liderant la cursa fins al poble, on va decidir fer un canvi de ritme per deixar Martí enrere, tot i que aquest guardava més combustible del que semblava i els dos van protagonitzar un esprint final fins a meta del qual en Martí va sortir vencedor per 3 segons de diferència, arribant en Prim en 2ona posició.

Per la seva banda, Aleix anava veient a Curto uns metres pel davant quan la vegetació li permetia, mentre que per darrere no es veia a ningú. La segona part de la cursa era lleugerament més tècnica i amb els desnivells més concentrats, sobretot en el punt en que els organitzadors prenien el temps del xip per començar la cronoescalada, on començava una pujada amb un fort desnivell que passava per l’ermita de Sant Gregori, una preciosa ermita enmig de roca vermella.
Toda va optar per no consumir tots els cartutxos en la cronoescalada, ja que altrament li hauria passat factura per fer els 4 km que encara quedaven fins a meta. Va pujar ajudant-se de la corda i va seguir a bon ritme cap a meta, amb bones sensacions fins a finalitzar la cursa, a 26 segons del primer classificat.

Finalment cal comentar que l’organització és mereix un 10 pel que fa tant a la senyalització, com per la gran quantitat de voluntaris, per la bona distribució dels avituallaments, els racons pels quals passava la cursa i per la gran festa que es va muntar aquell 11 de setembre a Falset. Moltes gràcies a tots! I en finalitzar la cursa, una mica de PH-QUIROGEL per refrescar les cames, junt amb les perneres BUSSETUS i un bidó de RENDIMENT RACE per assegurar una ràpida recuperació. Durant la cursa els corredors del Borges van utilitzar les ulleres EASSUN X-LIGHT, protecció per 15 grams. 

Video de la sortida des de l'aire: http://youtu.be/p_UOgNyT86c

Resultats cursa 13 km:

Lloc Dorsal Cognoms Nom Club Cat Localitat Temps
1 181 MARTI QUINTANA JORDI C.E. TRAIL TARRACO S23M FALSET 1:02:27
2 233 PRIM CUSIDó XAVI AAEET MUNTANYA VM PERAFORT 1:02:30
3 237 PUIG ARGUDO JORDI ATHLETIC TRACK MOUNTAIN VM EL CATLLAR 1:02:47

Resultats cursa 22 km:

Lloc Dorsal Cognoms Nom Club Cat Localitat Temps
1 1 CURTO GEIRA RAMON TRAIL CER LA SENIA SM TORTOSA 1:51:24
2 5 TODA MAS ALEIX BORGES TRAIL SM MONT-ROIG DEL CAMP 1:51:50
3 128 GINE CID ALBERT TRAIL ROQUETES SM ROQUETES 1:56:41






divendres, 12 de setembre del 2014

La Cursa 10 QM La Cala 2014

El passat  diumenge  7 de setembre va tenir lloc 5ª edició de la Cursa 10 QM LA CALA. Aquesta cursa va ser organitzada pel CLUB ESPORTIU LA CALA i ha estat la setena del CIRCUIT RUNNING SERIES TERRES DE L’EBRE.
Van finalitzar els 10QM 136 atletes dels quals 111 en categoria masculina i 25 en femenina. La cursa es va desenvolupar pels llocs més emblemàtics de la Vila de l’Ametlla de Mar, essent 5qm i escaig pel casc urbà i la resta per indrets de la costa. Recorregut amb desnivell i trenca-cames.
Una sortida conjunta, molta calor, 35º i 10 quilometres per endavant , ja nomes el escalfament previ suada entre tots aquest atletes es trobava un representat del borges Trail AAEET, la nostra Pilar Rus que el dia anterior va competir al triatló Olímpic de Catalunya a Banyoles, encara així, la Pilar preparada per intentar guanyar la proba per remuntar posicions al circuit.
Carrera molt dura amb la solana que esta caient, circuit molt trenca cames on la Pilar va dosificar fins al Qm5 pujant ràpid les fortes rampes i baixant sense presa fins al Qm8 va aguantar un ritme alt fins que va veure que anava cap davant i a mes de 2 minuts de la segona on els últims 2 Qm va decidir baixar ritme i fer les ultimes dues rampes suaus i entrant a meta com a guanyadora de la proba.
Ara a recuperar del intens cap de setmana amb PH-QUIROGEL

El guanyadors de  masculi i femeni, respectivament:
1-Sergi Hidalgo Blade       34:54 Runnersworld Tarragona
2-Gerard Marsal Figueres   35:56  C.E La Cala
3- Xavier Alquezar Verges 36:52 Team Flowers

1-Pilar Rus Garcia               42:33 Borges Trail AAEETT
2-Paquita Gimenez Roig     44:38 L’Esquadra
3-Neus Espinach Castellvi  44:54 Trail Roquetes


                  

MARC BALAÑÁ PRATS del BORGES TRAIL, 3º al Ultra Trail Comptes d’Erill (Pont de Suert)

Aquesta va ser la 5ª i última prova  puntuable pel Campionat de curses  d’ultrarresistència de Catalunya,
Que es va portar a terme aquest passat 6-9-2014.

A sis setmanes de la última competició de Ultrarresistència al Cadi, el corredor de l’equip
BORGES TRAIL, ja es trobava de nou a la línia de sortida d’aquesta 5ª prova, amb els deures ben fets i disposat a donar-ho tot.

Tot començava sortint del bell mig de loa població de Pont de Suert, on l’organització de la cursa ho tenia tot perfectament preparat.

Arranquem a les 7am, per uns primers 20Km molt corredors anant remuntant pel costat del riu, tot pasant un turonet de 400d+ que van anar posant la gent en fila…
En aquesta cursa, un pel curta de corredors ja aquesta altura de la temporada, només varem surtir 100 corredors, entre els quals no faltaven en Pau Capell (actual líder de la copa) i en Juan Jose Oliva, (actualment tercer). Vaig decidir a primera fila, ja que el primer tram corredor es dels que m’agrada i així podria controlar be la posició desde un bon principi…Com sempre varem sortir a ritme alegre, en Pau ja 10m per davant només sortir va marxar sol, tot seguit ja anàvem un grupet de 10 comandat per Juan Jose Oliva i un servidor que ens anavem rellevant com a bons maquinistes….Poc a poc varem anar perdent unitats tot i rodar còmodes, quedant a km10 tan sols Oliva, 3 corredors mes i jo.

Tot seguit Oliva i un altre corredor que es va acabar retirant al km40, van atrapar en Pau, podent aguantar el seu ritme nomes la primera part de cursa, després en Pau va imposar el seu ritme superior, marxant sol de nou.
Jo hem vaig trobar còmode en tot moment i hem vaig aprofitar dels dos corredors que venien amb mi posant-me a roda fins a Km33 on es rodava una mica per terreny sinuós després de la segona baixada, on vaig observar que el ritme s’anava reduint, vaig decidir posar-me a tirar per que no decaigués la marxeta, hi a la que hem vaig donar compte anava sol al haver-los despenjat….Llavors vaig incrementar momentàniament una mica el ritme perquè hem perdessin del tot de vista i ja no els vaig veure mes.

A continuació venia la pujada llarga de cursa (15km amb 1250+) on el bon ritme pujant amb els pals hem va fer conservar la 3ª posició…
Després d’una llarga baixada força còmode amb força herba i poca pedra, va començar a fer calor de valent, no complint-se la previsió de pluja de partir de les 12h i cremant el sol mes que mai…En les dos barrancades que varem fer amb uns (600d+) cadascuna era infernal sense una gota d’aire, calia tenir un màster en hidratació per a poder superar aquests dos sectors, que amb mes de 7h d’activitat a les cames, el cap era el múscul mes important. Anant fent glopets petits d’aigua i sovint de manera que no s’acumuli gran quantitat d’aigua que et pugui generar problemes d’absorció, quedant-se a l’estómac.




En curses de llarga distància, ja pots estar tot el fort i ben entrenat que vulguis que si no fas una bona gestió en l’alimentació en cursa, a partir de les 3-4h ets mort com un poll.
Jo se que no tinc el motor mes gran de la parrilla, però la bona gestió i veterania en l’alimentació en cursa hem fa ser regular durant tota la cursa, tenint les mínimes pèrdues de ritme possible.
Si aquesta gestió ja es complicada, en condicions de molta calor com va ser en aquesta cursa, encara es complica mes.

En aquesta cursa hem vaig alimentar amb: 6litres aigua, dels quals la meitat amb carbohidrats solubles de diferent velocitat assimilatòria (0,5L = 250Kcal de maltodextrines...), 6 càpsules de sals, 2 platans, 7 dàtils turcs grans, 2 tallades síndria petits, 1 tros coca sucre, 6 tacs de formatge, 2 barretes (una muesti, altre nutrisport), 3 gels, 2 gels cafeïna.

Molt content de com va anar tot, amb una tercera posició final a tan sols 8’ de Oliva, hi ha 1h8’ del intractable Pau Capell que en tan sols 24 anys corre en un altre lliga i se’n sentirà parlar i molt.
Va sortir tot el treball fet. En bici pel pirineu en un parell de caps de setmana, amb una preparació per aquesta cursa diferent, apostant per mes km amb desnivell en bici i menys a peu, ja que aquestes altures de la temporada, premiava mes conservar senceres les articulacions i anar ben descansat.


Donar gracies a tots els espònsors i amics que feu costat, el sacrifici mereix la pena de veritat !!

Ara, acabada la Copa d’Ultres amb segona posició darrera d’en Pau, i amb un 3º lloc per Oliva,  toca replantejar l’últim sector de la temporada, on pel mes d’octubre tinc al punt de mira la Mitja o Marató del Priorat que es fa per pistes amb desnivell, i si m’animo l’Ultra del Montsant, encara però, tot per decidir !!!




dimecres, 3 de setembre del 2014

En Carles Martí participà aquest passat dissabte en el Quilòmetre vertical Caramella-Caro, última prova de la Copa Catalana de Curses Verticals

La cinquena edició del quilòmetre vertical de roquetes ( 6kms +1300) va tenir lloc el passat dia 31 d’agost, a la tarda com ja és normal en aquesta prova.
 Aquest any uns dos-cents corredors es van acostar al pavelló municipal de Roquetes per tal de poder visitar la petita fira situada al centre de la pista amb diferents stans del món de l’esport com son PH quirogel, restar etc…
 Després de dinar una mica a base d’amanida i pasta per agafar forces, una estona llarga per pair i esperar els autobusos que els portarien fins a la caramella.
 El corredor de Borges Trail, Carles Martí aquest cop es va desplaçar amb un grup de corredors del Jaç- Moix corredors, equip de Montblanc.
 Poc abans de les 15:30 els primers dos  autobusos de corredors, però tant en Carles com els corredors de la vila Ducal van preferir esperar el segon viatge per l’alta temperatura que encara feia en aquella hora.
 Passades les 16:15 el segon viatge els portaria a la zona de la Caramella, on després de fer un parell de quilòmetres trobarien Casa Carvallo, on hi havia la sortida. Aquest any a diferència de l’any passat la sortida era individual (com els primers anys).
 Una llarga filera de corredors i una forta xafugor, va fer que la sortida encara sigues més tard i l’espera arribes a ser pesada.


 Al final a les 17:15 el corredor del Borges Trail va sortir. El primer quilòmetre va ser bastant bo adelantant a gran quantitat de corredors que havien sortit davant seu, però tot i això les sensacions no eren bones i així va ser, ja que en la primera rampa dreta, les forces començaren a fallar i el cos demanava baixar aquell ritme. Fins al quilòmetre tres on les pendents eren les més pronunciades el cos va aguantar com va poder, però apartir d’allí tot i ser un terreny menys costerut les cames no responien i acaba la cursa es va convertitr en un suplisi, ja que tot i que el cap deia que tires el cos no contestava positivament. Al final una discreta 24ª posició amb un temps de 1h 10’ 30”.


 La prova va ser dominada pels germans andorrans Teixidó, tot i que es van veure sorpresos pel Junior Jan Margarit, que tot i només poder participar a la cursa curta va voler acabar la cursa fins al cim del Caro i va sorprendre amb un temps de 55’37” superant el rècord de la prova que desde l’any passat tenia Agusti Roc.
 Agrair al Trail Roquetes la bona organització d’aquesta cursa com cada any, mimant a tots els corredors de principi a fi amb fred o calor.
Més informació:  http://kmverticaro.blogspot.com.es/




BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute