QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 7 de juliol del 2014

Salomon Mission x3 Ulldeter

El passat dia 28 de juny el nostre atleta Mikel Besora va assistir a la segona prova del circuit nacional Salomon Mission x3, aquesta prova se celebrava a Setcases, un poble de l'alt pirineu, una cursa on l'alçada entre 2000 i 2900 metres era on transcorria la prova.


Una cursa de 52 km. i 5500 metres de desnivell positiu on l'atleta va guanyar en sub-23 i va quedar 27è absolut omplint 9h. 48minuts en fer el dur recorregut. Una cursa amb atletes internacionals com Iker Karrera del Salomon Santiveri Internacional i Toti Bes del Nabes Team van posar un ritme alt on amb gairebé 7 hores van acabar la dura cursa i van proclamarse campions absoluts tots dos agafats de la mà a meta.
La pròxima cursa serà a La Pobla de Lillet el 26 de juliol per tancar el circuit.



BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute