QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 24 de juny del 2014

Vertical dels Isards

El dissabte dia 21 de juny, al poble de Canillo es celebrà la primera prova del circuit de curses de muntanya d’Andorra, amb un circuit curt però molt exigent, amb 3,5 km i un desnivell  de +940, acabant al cim dels  Isards, per això el nom de Vertical dels Isards.
 A la línia de sortida molts coneguts i amics tant a nivell català com andorrà en el món de les curses verticals, entre ells: Ferran Teixidó, Agusti Roc, Nil Cardona, Laura Orgué, Alba Xandri i un llarg etc…
 A les 10 en punt del matí i des del telecabina de Canillo es va donar el tret de sortida, on com sempre en Carles del Borges Trail, va sortir conservador, sabent que no seria fàcil arribar a l’últim tram de la cursa amb l’energia suficient i també conscient que la forta calor acabaria passant factura.
 Tot i ser conservador la poca recuperació de la Marató de l’Emmona del cap de setmana anterior, va passar factura. Malgrat aguantar una bona posició, li va ser impossible poder apretar en l’últim tram de la cursa i s’hagué de conformar en una meritòria 16ª posició de la general i 10ª posició de la categoria amb un temps de 43min 48s.
 En categoria masculina s’imposà el manresà Agusti Roc, davant de Nil Cardona i Ferran Teixidó, que venia de guanyar al mateix Agusti Roc a la milla vertical d’Àreu.
 En dones, la igualadina Laura Orgué, es mostrà molt forta i res va poder fer la Alba Xandri, tot i realitzar una gran cursa, completà el podi Roser Espanyol.


 Més informació de la cursa: http://www.sec.ad/#!iii-vertical-dels-isards-/c1na5


BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute