dimarts, 10 de juny del 2014

IV Almogàver muntanyes de Prades

Aquest passat Dissabte 7-6-2014, s’ha disputat la segona cursa puntuable per
La Copa de Curses de Resistència de la FEEC, en la que el Marc va poder fer gala del seu gran estat de forma tot sortint vencedor d'una prova dura tant per distància com per la presència de la calor.

Aquesta transcurre per totes les muntanyes de Prades amb un total de 74Km i 6400m de desnivell acumulat.

La sortida va ser a les 7:00 de Prades, on amb un recorregut on el 85% eren senders tècnics, es passava per les poblacions de  Siurana, La Musara, L’Albiol, Montral, Farena, amb arrivada de nou a Prades.

En aquesta entretinguda cursa, el corredor de BORGES TRAIL, Marc Balañá Prats, va estar durant la primera meitat de cursa en tercera posició, on la cursa la capitanejaven els dos corredors de l’equip DINAFIT, Albert Giner i Abdelkadous, que a mitja cursa van decidir retirarse.
A partir d’aquest moment Marc Balañá Prats ja va controlar el cap de cursa fins a meta, deixant el seu company de cursa Albert Viñau a 20km de meta, on finalment li va poder treure fins a 30 minuts.
En tercer lloc i després d’una bona remuntada el va ocupar en Xavier Capdevila.

La jornada va ser quasi perfecte, amb una molt bona organització pels Amics de les Muntanyes de Prades, on no va faltar de res. El calor ja va començar a fer acte de presència endurint encara mes la prova, on el bon entrenament portat durant el que portem d’any es va poder manifestar i gaudir, en aquesta dura cursa.