QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 7 d’abril del 2014

Cursa Lo Pont 10k Deltebre

El passat diumenge 6 d’abril es disputava a Deltebre la V Cursa del Pont, segona prova que puntua al Circuit Running Series de Terres de l’Ebre, prop de 250 corredors es va donar cita i entre tots aquest atletes no hi podia faltar representació del Borges Trail; La Pilar Rus.
Després del gran resultat a la cursa de muntanya del passat diumenge a La Pobla de Masaluca la Pilar no les tenia totes si podia estar al 100% , iniciava la setmana amb entrenaments suaus de natació i bicicleta, i pocs quilometres de carrera a peu.
Tret de sortida a les 10.30h enguany nou traçat, el pont es passen per baix així que  un circuit totalment pla! una volta de 10k amb un mati molt calorós que no facilitaria als corredor a millorar marca al contrari es preveia una carrera dura.
La nostra atleta de Borges es situa al grup capdavant dominant la carrera, una sortida progressiva però al km3 la Pilar te p unxades als bessons que això li preocupa, la sobrecarrega de competir cada diumenge li pot perjudicar, ja passant pel km5 amb un temps de18’30” increïble estava volant acompanyada de dos corredors en Felip Fucho  i en Ferran Rosich  amb un ritme alt, la Pilar intentaria no despenjar-se, les punxades han desaparegut o simplement no vol pensar-hi, el calorós dia marcaria sentencia, per a tothom, els últims dos quilometres baixaria ritme traient últim esforç per arribar a meta i guanyant la prova amb un temp 39’45’’ la segona noia entraria 4 minuts mes tard la Neus Espinach amb un temps de 43’35’’ i la tercera Eva Roig amb un temps de 44’09’’

Els guanyadors masculins va destacar el corredor de Runners Tarragona Sergi Hidalgo guanyant la prova amb un temp de 34’40’’ segons en Yassime Ouhdady a 1’40’’ i tercer Marc Treso amb un temps de 36’08’’.
Un any mes la Cursa del Pont ha sigut un èxit, cal destacar també que enguany es var realitzar una nova modalitat, la marxa de 5km amb molt bon resultat cara als pròxims anys.


http://cursadelpont.blogspot.com.es/p/classificacions.html
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute