QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 14 d’abril del 2014

CURSA DEL VI DEL PRIORAT

Aquest passat diumenge, es va celebrar els 10km i mitja Marató de muntanya "Vi del Priorat" a Bellmunt del Priorat.
Hi van prendre part tres integrants de l'equip. El Robert Tarragó en la distància de 10Km i el Xavi Prim i el Ronald Fargas a la Mitja Marató.
A les 10:00 h es donava la sortida, un tram de 4km de descens , on es corria per trams diversos: un petit tram d'asfalt per sortir de Bellmunt , pista terra,senders....sortida molt ràpida!!!
En aquest tram, el Robert es va posar al grup capdavanter. El Xavi i el Ronald anaven col.locats darrera d'ells, però pensant que haurien de fer dos voltes al circuit establert.
Al arribar al km2,5 i fins el Km4 tram de sender i corriols, aqui, el Xavi i el Ronald s'afegeixen al grup del Robert.En aquest punt , i en un descens per un sender el Xavi , fa gala del seu saber estar en trams com aquest , i marxa en busca dels tres corredors capdavanters.
D'aquests tres corredors , hi ha un que realitza la Mitja marató i els altres dos la distància de 10Km , tot i així el Xavi atrapa al segon i tercer....
S'inicia un tram , del km4 al km6 , que transcòrrer per la llera del riu Montsant,un tram força pla. Aqui, el Xavi,el Ronald i el Robert ja fan cadasqú la seva cursa.

S'inicia el tram més complicat , 4km d'ascens per pista, corrent entre les vinyes que ja estan en el seu moment  d'explosió de les fulles, i amb el Montsant al fons com ha espectador.
Aquest tram , porta als corredors de nou a Bellmunt , uns per finalitzar,com és el cas del Robert,i d'altres, com el Xavi i el Ronald , iniciar la segona volta al recorregut.
En aquest tram d'ascens , el Xavi apreta les dents , i inicia una persecució envers el primer classificat , que el té a uns dos minuts. Mentrestant el Ronald darrere del Xavi a uns dos minuts d'aquest , en terra de ningú...ja que el grup següent el porta força endarrerit...i si el Xavi i el Ronals apretaven les dents pujant ,el Robert no es quedava enrerre , hi ho donava tot pujant , cosa que va fer que, aconseguís entrar quart , sent el primer Senior Masculí , amb un temps de 48'.
El Xavi i el Ronald, iniciaven la darrera volta, i tant un com l'altre, van mantenir el ritme , cosa que els va portar a l'arribada de Bellmunt , el Xavi entrant segon, amb un temps de 1h32' a un minut i mig del primer.
El Ronald entrava tercer , a dos minuts del Xavi , amb un temps de 1h 34'.
En fèmines, la guanyadora va ser la Nuria Benito amb un temps d 2h 19'.
Una altra jornada atlètica , on , en aquest cas a Bellmunt i envoltats de vinya , els tres integrants del BorgesTrail , han tornat a pujar al podi,i com sempre ben amunt!!!
Salut i kms!!!


BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute