QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 7 d’abril del 2014

CURSA DE MUNTANYA ALMOSTREK

Continuant amb el Circuit del Baix Camp 2014, aquest Diumenge dia 6 d' Abril va tocar dirigir-se fins a Almoster a rodar. Aquesta seria la tercera del calendari.
   Com és habitual també s' ha organitzat una caminada, però aquest cop tindrien dos recorreguts, un de 13.800m i un altre de 15.400 m.
   Els esportistes inscrits a la cursa farien tots el mateix, 16'9qm amb 936m de desn.+, un recorregut similar a les anteriors edicions on s' ha inclòs “ visita guiada “ fins al Puig d' en Cama.


  El matí prometia ser molt calorós, punt negatiu per la corredora del Borges i, si més no, per tothom...
  A les 9h tret de sortida, l' organització comunica la decisió de retallar 2qm per raons alienes. 
  La Bibiana no té gens clar com anirà el ball. Setmana inestable amb alguna molèstia  així que...sobre la marxa.
  El recorregut comença amb una continuadíssima pujada progressiva que aniria a morir a Puig d' en Cama on es troba bastant còmoda, era potser la part que més respecte li feia, així que sense pressa però sense pausa i ritmet que pugui mantenir ... amunt ! Amb les bones sensacions que va tenint, tot i sapiguent el que li esperaba, decideix pujar un puntet i avança posicions. La Marta la va perdre de vista de seguida, davant seu hi haurien dues corredores més. Aconsegueix possar-se a l' açada de la segona classificada però de seguida li marxa...
  Els últims rampots abans de coronar es venen bastant cars, la Bibi va bé però la Esther del Trail Tarraco que puja com un tiro li bufa l' orella just dalt de tot i es fica literalment al seu costat. Go ! Apretem i ho donem tot i que sigui el que hagi de ser.       Les sensacions l' acompanyen encara i ara toca baixar, últim cartutx. La borgetti es va desmarcant però sense confiar-se gens ni mica, no perd temps ni en girar-se.
Xalera de la bona!! Tot un seguit de senderons baixant ajuden a carregar bateries.           De sobte un últim pujadot, osti! Una vegada passat, un altre cop ritmet alegre i cap al poble. Finalment tercera classificada d' una cursa molt xula, diversa, disputada i plena de bon ambient i bona gent.

El guanyador absolut va ser en Jordi Martí amb un temps de 1:18:24 seguit de Gerard Anton, Manuel Omaña, Pol Vilà i Víctor García.


En fèmines va guanyar la Marta Batalla amb 1:39:13 seguit de la  Susana Rivero, Bibiana Vico, Esther Blasco i Eva Higuera.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute