QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 11 de desembre del 2013

Ronald Fargas i Noemí Aumedes a la Marató de Castelló

El passat diumenge, 8 de Desembre , integrants del BorgesTrail, van pendre part a la quarta edició de la marató de Castelló.
Una Marató que es desenvolupa,en gran part pel centre de Castelló, i amb un circuit totalment pla.
 Els instants previs a la prova eren ideals,ambient fresc i gens d'aire.
La sortida, puntual,a les 09:00h. Amb  2000 participants, entre ells, mitja dotzena de corredors africans i tres corredores també africanes.Però qui es va endú tot el protagonisme als instants previs, fou Fabian Roncero,ex-recordman d'Europa i de l'estat espanyol en Marató.
El Ronald, va decidir fer els primers 30 km , uns segons més lent del ritme establert inicialment, que era 4'05''/4'10''. La cosa va funcionar. El pas per la primera mitja va ser 1h29".
A l'alçada del km 30 , va deixar el grup on fins aquells moments anava.
I ja es posa al ritme proposat , coincidint amb el tram ja, dels carrers peatonals de Castelló, amb un ambient i animació brutals.
Els darrers 2km , fins i tot amb forces, per fer-los per sota de 4'....acabant la segona mitja,1h27 i escaig , més ràpid que la primera....un repte que tenia pendent, i que finalment  s'aconsegueix...la dotzena Marató ja era al sac!!
La Marató la finalitza amb un registre de 2h56'58", finalitzant al lloc 140 de la gral. i el 40 de la seva categoria....ara a recuperar-se i a pensar amb propers reptes...

Pel que fa a la Noemí, val a dir que també va fer una molt bona acursa acabant -la amb 3h35'




Salut i Kms!!!
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute