QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 13 de març del 2013

JOSEP M PIJUAN GUANYA LA TREKORIENTACIÓ VALLBONA DE LES MONGES

El passat diumenge 10 de març Vallbona de les Monges va acollir un any més la Trekorientació.Aquesta prova d´orientació a peu que ofereix diferents recorreguts adaptats a totes les categories, ja és un clàssic dins les curses d´orientació de les nostres comarques.
El Josep Mª Pijuan i el Xavi Prim   van ser els nostres  representants del Borges Trail-AAEET Valls per  aquesta prova.Tots dos varen optar pel circuit més llarg dels que l´organització havia preparat. Així doncs haurien de trobar un total de vint-i-sis balisses repartides per un itinerari de prop de trenta quilòmetres.
Els corredors tenian una franja d´una hora en sortides esglaonades cada minut per poguer sortir. En Pijuan va ser el primer dels nostres en començar la prova i el Xavi ho faria quatre minuts més tard.
 L´estratègia a l´hora de traçar l´itinerari i la condició física son les dues claus d´aquests tipus de curses.En aquest sentit els nostres corredors varen saber combinarles perfectament i tot i alguna impresició puntual, en Pijuan completaria el circuit amb un temps de  dues hores i trenta-tres minuts que li valdrien per endús  la victoria de la cursa. El Xavi per la seva part, i després de patir una lesió en els primers compasos de la cursa que el condicionarien tota la prova, completava el circuit  com  quart  classificat amb un temps  de tres hores i quatre minuts.
L´Eduard Garcia amb dues hores i trenta-vuit minuts i en Ferran Broceño amb dues hores cinquanta nou varen acompanyar al Josep Mª Pijuan al podi com a segon i tercer respectivament.

El proper dia dotze de maig a Poblet es celebrarà la segona  Trekorientació d´aquest 2013. Segur que els corredors del BorgesTrail també hi seràn per seguir sumant èxits.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute