divendres, 27 de desembre del 2013

TRAIL SERIES TARRACO

TRAIL TARRACO, CURSES de 10 i 22Km.

Aquest 22-12-2013 s’ha celebrat la TRAIL SERIES TARRACO,
En una prova de 10,3km_350d+ i una de 22Km_650d+ pels camins de muntanya de tarragona.

BORGES TRAIL, a  portat a 4 dels seus corredors.

10:00am han sortit els 200 atletes de les dues proves desde Sant Salvador, per a disputar aquesta cursa de muntanya per camins i senders molt ràpids, tot passant pel pont del diable, que han posat a cadascú al seu lloc.

Pel que fa la prova de 10Km, Pilar Rus ha aconseguit una meritoria 1ª posició, trobaen 49’07” aprofitant el seu bon estat de forma en que es troba, compartint cursa amb Robert Tarragó, que acaba de sortir d’una lesió i l’ha ajutdat aconseguir-ho, engtrant els dos junts, dins els deu primers de cursa.

Per altra banda a la cursa de 22km, en Xavi Prim de bon principi es va colocar al grup capdevanter d’unes 4 unitats, aconseguint una meritoria 3ª posició, en 1h32’04” i en Marc Balañá ens relata que va sortir a segona fila, deixant marxar algunes unitats davant seu i poc a poc anant agafant un bon ritme de carrera anant adelantant posicions, obtenint el 3º milor temps en la segona meitat de cursa i una meritoria posició final en 1h33’59”, quedant molt content, ja que fa poc temps que ha sortit d’una lesió i tot i haver començat a entrenar en bici i nadant, corrent porta molt pocs km.

La cursa llarga l’ha guanyat l’intractable Miguel Caballero, que ha posat un nivell alt a la cursa, passant una matinal magnifica.