QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 2 de desembre del 2013

Bibiana Vico segona a la Pujada al Nas del Gegant 2013

Ho han tornat a fer !!...
El passat Diumenge dia 1, els Cucots Nocturns van organitzar la 2a edició
d' aquesta prova.
Aquesta vegada 64 valents van voler afrontar aquesta prova, mirar de cara a l' explosivitat i duresa del tècnic recorregut i treure pit als 30qm/h que bufaven dalt del Tossal.
El valor afegit l' aportarien una quantitat d' amants de la muntanya que també van participar però en modalitat de caminants.
La sortida d' ells seria voltant les 10h. Ells esperarien als competidors en diferents punts de la pujada per animar-los al seu pas...impagable! Moltes gràcies !!!


11h. Tret de sortida al primer corredor. En aquesta ocasió les sortides es donarien cada 30''. Desde la Plaça de l' Esglèsia fins a dalt del Tossal restarien
2.120m amb 403m de desnivell +. Recorregut tècnic per senderons, uns segons
de pista per recuperar i una carena que farien apretar les dents abans d' arribar dalt.


La corredora del Borges Trail no s' ho podia perdre. Va fitxar l' any anterior i tenia molt clar que repetiria si es donava el cas. Va sortir al minut 19. No gaire escalfada, els peus com a pedres i el pit a full a causa d'un refredat gama alta.
Amb un ritme acondicionat, i una mica de patiment, va tornar a xalar d' un tipus de cursa que li agrada molt i li servirà per entrenar un dels seus objectiu pel proper 2014. Amb un temps de 25:06 s' adjudicaria la 2a posició general fèmina. Aquest any l' organització s' ha currat el detall de pujar als corredors una prenda de roba per poder-se tapar abans de baixar, ole!


Una vegada tots a baix, els esperaria un pica pica per recuperar forces abans de fer l' entrega de premis.
Els més forts del dia van ser L' Arnau Sugranyes del A.E. Blancafort amb un temps de 16:30, en Juanma Oviedo de Desakato Tim amb 16:54 i en tercer lloc en David Mariné de Els Ecos amb 17'.
En fèmines l' Esther Blasco del Trail Tarraco va revalidar amb 22:52 de temps, la Bibiana Vico en va fer 25:06 i l' Helena Dragó de Desakato Tim 25:37.
En equips, els del Desakato Tim es van emportar el parnilet per guanyar amb els tres millors temps. Felicitats a tots i totes !
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute