QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dilluns, 18 de novembre del 2013

COPA CATALANA CASTELL BURRIAC

Aquest passat diumenge dia 17 de Novembre, es disputava a Argentona la 11ª Cursa de muntanya Castell de Burriac. Constava de 3 distancies: Una de 33km puntuable en Copa catalana en categoria absoluta, una de 25km puntuable en Copa catalana en categoria Sub-23, i una de 15km pels Júniors.

A la cursa de 25km van prendre sortida els 2 integrants del Borges Trail- AAEET Valls, l´Eloi Borràs i el Mikel Besora, per cobrir aquests 25km i 2800m de desnivell acumulat. En un circuit molt rodador, i un terra moll, a les 9:10 del matí es donava el tret de sortida.

L´Eloi va optar per una sortida forta, sortint davant de cursa seguint els seus rivals directes, el Mikel per la seva part va voler dosificar per tal de poder anar de menys a mes progressivament, ja que un mal calentament previ el va fer anar mes suau al principi per tal d’ anar agafant el ritme còmode... L´Eloi va aguantar darrere el Lhoussain fins al quilòmetre 15, i pocs quilòmetres mes endavant li van començar a arribar les molèsties. El Mikel va estar 7ºè absolut dosificant forces i poc a poc s’apropava mes als seus rivals, adelantant algun corredor a mesura que pasaven els quilòmetres.

Va ser sobre el quilòmetre 17-18 on Mikel atrapa a l´Eloi i el passa per començar una bona remuntada. L' Eloi atrapa al Diego Cardozo, en aquells moments 3er Sub-23 i acaba la cursa amb ell. El Mikel, seguidament atrapa al Diego i, aquest li diu que tiri per tal d' anar a pel primer sub-23, Lhoussain; pasa endavant a veure si pot arribar a atrapar-lo, però finalment no l’ aconsegueix atrapar, aquest ja es massa lluny.

Al final els 2 atletes del Borges Trail creuen la línia de meta, Mikel en 3ª posició absoluta i 2ª posició Sub- 23, i l´Eloi en 6ª posició absoluta i 3er Sub-23.

Amb aquest resultat Mikel ( tema copa! Campió!! :D )