QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 30 de setembre del 2013

Tavi Fossas fa tercer a la Cursa de Muntanya de Castellvell


Aquest passat diumenge 29 de setembre, es va realitzar per sisè any consecutiu la VI Cursa de Muntanya de Castellvell, penúltima cursa dins del Circuit de Curses de Muntanya del Baix Camp. La prova consistia en un recorregut de 15.300 metres amb algo més de 700m de desnivell positiu.

 

A les 9:15 del matí es donava la sortida de la cursa on només hi havia un sol corredor del Borges Trail AAEET Valls, l'Octavi Fossas, disposat a fer un bon paper i sumar un bon grapat de punts per la classificació general del Circuit del Baix Camp.

 



Feia un matí perfecte per córrer per la muntanya: sol i la calor justa per no suar gaire, però el tipus de cursa que es presentava per davant preveia que seria molt ràpida. Entre els 132 corredors que estaven situats a la línia de sortida hi trobàvem amics com Natxo Bolta, Gerard Rodriguez, etc....

 

La cursa, que siniciava des del centre del poble, feia un tomb per aquest, per passar altre cop pel punt de sortida, tot just abans d'endinsar-se cap al camí de Prades, on poc a poc anirien pujant i guanyant desnivell. Ben bé des del principi en Sergi Bel ja va marcar un fort ritme, on els de darrere en prou feines el podíen seguir. Just per darrere, en Javi Sánchez, seguit de David Mora, Ferran Borrell i per darrer d'aquest en Tavi. Als dos kilòmetres, quan ja no es veia en Sergi, en Tavi va continuar apretant el ritme tot aprofitant la pujada, passant així en segona posició, i mantenint-s'hi durant una bona estona, fins que al cap de 3-4 km en Pere Rodríguez va fer de les seves i es col.locà per davant del nostre corredor del Borges. I així, fent tota una sèrie de puja-baixes per senderons molt ben marcats, tot passant per un tallafoc infernal on el desnivell es feia molt pronunciat, les posicions ja no es bellugarien. La novetat d'aquesta edició, consistia en el tram amb cons a la part més alta de la muntanya, on els corredors es creuaven els uns amb els altres i així es podia veure la distància que es portaven entre ells. Un cop donaven el tomb a l'últim con, la baixada es feia molt dura i ràpida, convertint-se en quasi 5 kilòmetres de pista voladora només apte pels més rodadors. En Tavi, sabedor d'aquest fet, i acusant el cansament de l'apretada inicial, no parava de girar-se tot pensant que l'atraparíen, doncs per darrere d'ell venien amics com Xavi Ayala, Javi Sánchez i Albert Buira entre altres, però lluny d'això, arribava a meta, fos i sense energíes en la mateixa posició que tant li havia costat mantenir, ja que el flato havia fet acte de presència els últims kilòmetres de la cursa. Però res s'aconsegueix sense esforç ni patiment, un resultat així és fruit del dur entrenament, constància i molta motivació.




 

Podem dir que amb aquesta cursa en Tavi s'ha consolidat i ha demostrat tota la feina que ha estat fent durant tot l'any, sentint-se molt orgullós de poder aportar el seu granet de sorra en aquest gran equip de persones i atletes com és el BORGES TRAIL-AAEET Valls. Cal recordar que sense PH-quirogel no hauría aconseguit aquests magnífics resultats!

 

Classificació:

 

1- Sergi Bel Beneyto          01:19:19       CE TRAIL TARRACO       

2- Pere Rodríguez Sabaté 01:22:18        OBRINT TRAÇA - ARITJOL         

3- Octavi Fossas Batlle      01:23:25       BORGES TRAIL - AAEET VALLS          

4- Ignasi Rullo Pinyol        01:24:01        TRAILARI TRAILARA       

5- Xavier Ayala Salla          01:24:24        ATMOSFERA TRAIL

..

..

..

41       Monica Elias Papio 1-F2    01:39:11       TRAILARI TRAILARA

54       Núria Florencio Cabré       1-F3    01:42:00       C.E. L'ARENY MONT-ROIG

58       Rosa Pujol Torres              2-F2    01:42:51       OBRINT TRAÇA

 

 

 
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute