10km. RIUDOMS

El passat 15 de setembre Mikel Besora va correr els 10 km. a Riudoms.
Aquí deixo la seva pròpia crònica:

A dues setmanes per a un dia que esta marcat en el meu calendari competitiu, hem disposo a realitzar uns 10km asfalt per tal d' agafar la velocitat que a la muntanya es va perdent fent desnivells.
A les 9:30 del matí sortim! Correm els de 10k amb els de 5k, primer es forma un grup capdavanter que pasem el km 1 a 3'24'', un bon ritme que agafo i que vaig comode i decideixo continuar aixi ja que els primers els tinc a prop i no s' escaparan, o si... Cap al km. 3 alguns corredors van afluixant perque el ritme els acumula acid lactic, llavors m'apropo mes als primers, jo sabia que anava comode i que puc

Cap al km. 4 adelanto algun corredor que no tenía el seu dia, a tots ens pasa algun cop, i hem situo darrere dels 2 primers dels 5k., mes endavant esta un home que a retornat a correr, es un gran potencial, un atleta fort, de Xile, i ara esta tornant a entrenar dur per tal de recuperar la forma que havia perdut per causes d'una lesió o causes que desconeixo. Pasem l' arc de meta dels 5k i vaig 2º, i el 3º el tinc una miqueta darrera meu i vaig controlant, fins que al km. 6 decideixo pujar una marxa, anava comodament i volia apretar! veig que no hem segueix ningú, i quan veig al corredor que va primer, a uns 100 metres de distancia, veig que apreta una miqueta i ja hem quedo aqui fins al final, era una competició de preparació i per aprende mes i m' ha anat molt be la manera com he gestionat la cursa. Finalment, arribo a meta en 2º posició a 45segons del primer, temps final de 34minuts 45segons, un bon temps tot i que va haver alguna pujadeta que dificultava anar a ritmes alts, lo que hem va anar força be per la muntaya! Salut, km. i muntanya!! ;)

Agraïr el suport per part de Borges Trail i PH-quirogel :)