QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dilluns, 8 de juliol del 2013

Seminocturna de Riudecanyes, Salva Martí 4rt i Tavi Fossas 7è.

Aquest passat dissabte es va disputar la Cursa Seminocturna de Riudecanyes-Escornalbou, que es correspon a la 6a prova puntuable pel Circuit de Curses de Muntanya del Baix Camp.

La particularitat d'aquesta cursa és que començava a les 8 del vespre i per això es feia obligatori l'ús del frontal. La cursa en sí, era de 17,5km i uns 750m de desnivell positiu, i estava dividida clarament en dos sectors. El primer tram, un cop es sortia del poble, era dur i tècnic amb una forta pujada al castell d'Escornalbou, i és aquí on es concentrava pràcticament tot el desnivell de la cursa. A la segona part, que era des del poble de Duesaigües fins al final, i era per camins eminentment planers i sense gaire dificultat, convertint aquesta part del circuit en una cursa molt ràpida.

A les 8 en punt del vespre es donava el tret de sortida, i a primera fila es situaven els dos corredors del Borges Trail AAEET Valls: Salvador Martí que venia una mica cansat per la seva recent paternitat i l'Octavi Fossas, que prometia donar-ho tot.

Els dos va patir de valent, doncs la calor era acusadíssima, passant factura a tots dos i fent perdre les posicions que havíen guanyat als primers kilòmetres. És per això, que al primer sector de la cursa en Salva anava segon i en Tavi cinquè, i va ser a la part més rodadora i menys tècnica allà on els dos es van veure avançats per corredors més ràpids i relegats al que serien les seves posicions finals: 4rt i 7è de la general. D'aquesta manera, els dos corredors aconseguien fer un merescudíssim podi: en Salva per quedar 4rt amb un temps de 1:30 i en Tavi per fer el 1r de la seva categoria amb un temps de 1:33.

Des d'aquí, felicitar al guanyador de la prova, que va ser Aleix Toda( CE L'ARENY MON-TROIG) que va fer el 100% de la cursa sol  amb un temps de 1h25', seguit de Gerard Ascon amb un temps de 1:27:15 (PAS FERM LLEIDA) i trepitjant-li els talons, Kai Langel (CE TRAIL TARRACO) amb 1:27:25.

El proper cap de setmana esdevindrà la següent prova del circuit és la "Ermita de Barrulles" a Capafonts, que puntua el doble per ser més llarga de l'habitual (21km).

I amb aquesta es donarà per acabada una tanda de tres curses en tres caps de setmana seguits, on els corredors acabaran esgotats.