QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dijous, 28 de febrer del 2013

Duatló Muntanya d'Igualada

El passat dissabte es va disputar a la localitat d'Igualada la primera edició de la Duatló de Muntanya. Les nevades de la nit anterior es van encarregar  d'afegir una mica més de duressa però molt més d'atractiu tant pels participants com pel public assistent. L'organització va preparar un traçat en format sprint en el que els corredors tenian de fer un primer tram de 6 quilòmetres a peu 18 en btt i un segon tram a peu de 3 quilòmetres.
Per part del Borges Trail AAEET  en Xavi Prim  prenia la sortida amb la finalitat d'anar agafant un bon estat de forma per afrontar la nova temporada . Després d 'una primera secció en la que no va volguer arriscar  massa,entrava en setena posició a  la que seria per a ell una dolenta transició que el va fer perdre cinc posicions i d'on sortiria en btt dotzé. En aquest tram si va  saber estar  a l'alçada i poc a poc va anar adelantant corredors fins situarse al cinquè lloc de la general , posició en la que va fer la segona transició i ja no va abandonar fins a creuar la meta amb un temps d'una hora i cinc minuts.
El guanyador de la cursa va ser Enric Vidal del C.A.Igualada amb un crono de una hora i dos minuts al que van acompanyar al podi Carles Torrents i Marc Codina  segon i tercer respectivament. El Xavi Prim per la seva part va ser el primer classificat en categoria veterans.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute