QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dijous, 14 de febrer del 2013

4ª Cursa de muntanya de Ginestar.


Aquest passat 10-2-2013 s’ha celebrat la


9:30H han sortit els 300 atletes per a fer aquesta 3ª cursa del Calendari de Curses de muntanya de les Terres de L’Ebre.
Els atletes, han cobert un circuit circular 100% de muntanya amb tramps força tècnics amb cordes i tot, de 23,5Km amb 850m de desnivell positiu.
En la que el corredor de l’Equip BORGES TRAIL, Marc Balañá Prats hi ha participat, aconseguint una meritòria 7º posició Senior i 8ª general.
Després d’anar de menys a mes, tot i no sent la seva especialitat aquest tipus de cursa tan ràpida. On s’ha pogut veure el bon treball de qualitat que està realitzant aquest any, per afrontar la lliga d’Ultratrails.


Finalment, la festa ha estat acompanyada amb una bona carnada amb pà torrat, beure, i repostería casolana de la zona, amb pastissets i d’altres dolços...
Així com el servei excepcional de massatge recuperador, a mans de
PH-QUIROGEL.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute