QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dijous, 25 d’octubre del 2012

CURSA MUNTANYA TIVISSA

CRÒNICA

Aquest diumenge, 14 d’octubre s’ha celebrat la 7ªCursa de Muntanya de Tivissa, puntuable per la Copa Catalana de curses de muntanya de la FEEC.
La cursa de 23,4Km i quasi 4000m de desnivell acumulat i han pres part quasi 300 corredors, entre els quals, el sub-23 Eloi Borràs Fort i el sènior Marc Balañá Prats, corredors de l’equip BORGES TRAIL, han decidit afrontar aquesta prova, reconeguda com a molt tècnica pel seu tipus de terreny tan pedregós, de desnivells pronunciats, amb tramps de cordes i cadenes.
http://www.muntanyesdetivissa.cat/introduccio/

Marc diu:
Tot i amb ganes de córrer, previ a donar la sortida, ja se del que va aquesta pel·lícula i el terreny va en contra meva, ja que es molt tècnic impedint-me de portar un ritme de creuer alt, ja estic a les acaballes de la temporada i les bones sensacions ja comencen a tenir que desitjar.
Eloi diu:
Es una cursa coneguda, ja que l’any passat ja hi vaig córrer i em se el recorregut, amb les cames plenes d’energia i l’estratègia pensada de ja fa dies!
- La cursa arranca puntualment a les 9h, en un carrer del poble de Tivissa que pica cap baix, la gent per no variar massa surten a tope....La primera forta pujada per sendera aviat ens frena i toca començar adoptar el ritme de carrera si no ens volem quedar sense gasolina a mitja cursa.
Marc diu: el nivell es alt, ja que la prova puntuava per la “Copa Catalana” hi ha els millors de tota Catalunya, en curses de muntanya. Jo vaig fent a la meva, poc acostumat a aquest tipus de cursa tan ràpides i altament tècniques, procurant gaudir al màxim de les vistes i l’agrest recorregut de la mateixa, me deixat els dos gels energètics al cotxe i vaig tirant de plàtan i galetes de xocolata dels controls, banyat d’aquarius dolcet.
A mitja cursa, una petita torta de peu avisa de la dificultat del terreny anunciada, camino 5m i continuo sense mes problema, mes o menys anant mantenint la posició nº40, recuperant posicions pujant i tornant-les a perdre baixant.
A 5km de meta, vaig una mica tocat, carregat de la part posterior de les cames i afluixo un pelet la marxa, mentre m’atrapen els bons amics i companys d’entrenament d’Obrint Traça, en Pere i l’Albert, que agafant una mica de roda faig un km amb ells fins que hem deixen.
Finalment entro a meta amb 42º posició, en 2h51’ content de l’aventura viscuda. Amb posterior bany a la piscina amb l’amic Xavier Solé, parillada de carn i final de festa amb entrega de premis pels que han estat millor.

Ara toca pensar en la cursa de la setmana vinent al Puigseclam Extrem, on donaré per finalitzada la temporada.

Eloi diu:
Tots sabem els quilometres que té la cursa, i que en quan el desnivell, la mes dura de la copa... Per part meva surto reservant forces, però sense perdre de vista als rivals directes.
A mitja cursa ja em trobo amb un bon grupet de 5 o 6 persones, anem atrapant els de davant i alguns es queden enrere. Les cames responen molt bé, sense fatiga i anant molt lleuger, crestejant i mirant el Delta, en aquets moments estic gaudint de la cursa!!
En els últims quilòmetres em sorprenc a mi mateix, vaig lleuger i encara puc córrer a llocs on l’any passat m’arrastrava, faig els últims quilometres amb en Roberto i en Pau del Matxacuca animant-se els uns als altres.
Entrant en 6a posició general i 2n sub-23. Contentíssim amb el resultat i amb les sensacions, amb un temps de 2h27’ baixant uns 5 minuts el temps de l’any passat, quan en teoria encara no estem forts. Em quedo amb ganes de seguir entrenant i mirar cap endavant.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute