QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



diumenge, 14 d’octubre del 2012

CURSA DE MUNTANYA DE RIUDECANYES 2012


 

                El passat diumenge es va celebrar a Riudecanyes l’última prova del Circuit del Baix Camp de Curses de Muntanya. Seria la darrera possibilitat de lluitar per entrar en els diferents podis per categories i a la general. Poc més d’un centenar de corredors prendrien part en una cursa de gairebé 17 kms passant per les zones d’Escornalbou, l’Argentera, Duesaigües,....

                A la graella de sortida quatre corredors del Borges Trail-AAEET Valls, El Salva Martí, que anava a assegurar-se la segona plaça del Circuit, el Biel Secall, que torna a aparèixer en curses oficials, Tavi Fossas i Núria Fortuny que s’havia d’assegurar la victòria del Circuit.

                De sortida es forma un grup de cinc corredors capitanejats per Lluís Gurí (Valls Atmosfera Trail), amb el Salva Martí, Àlex Izquierdo, Mario Pujol i Gerard Ascón.  Darrera seu, en terreny de ningú el Biel Secall. Un grup perseguidor comptaria amb Juanfran Torres, Tavi Fossas i altres. Pel que fa a les fèmines, la lluita estaria entre la Nuri Fortuny, Esther Blasco i Ivet Farriols (ambdues del Trail Tarraco).

                La pujada fins a Escronalbou faria una selecció i Gurí quedava finalment despenjat en un mal dia per a ell, Izquierdo marxava sol i era perseguit per Salva Martí i Mario Pujol. Biel Secall arribava sisè i aprofitaria la baixada tècnica fins a l’Argentera per trobar-se en tercera posició amb el seu company d’equip. En fèmines, la Nuri mantenia un gran frec a frec amb l’Esther fins a Escornalbou després de deixar a l’Ivet, on la corredora del Borges imposa la seva llei i inicia el seu distanciament. Per darrera, Tavi Fossas es manté entre els deu primers amb bones sensacions.

                Salva Martí i Biel Secall, que es trobaven a cinc minuts d’Izquierdo, formen un bon tàndem consolidant la segona i tercera posició i obrint espai intentant retallar distàncies amb el primer. A pocs metres de l’arribada, el Salva es mostra més fort i acaba traient certa distància al Biel.

                Finalment la victòria seria per Àlex Izquierdo amb 1:26:47, seguit del Salva Martí amb 1:28:42 i Biel Secall tercer amb 1:29:07. Tavi Fossas entraria desè amb 1:34:31.

                En fèmines la Nuri s’imposa després d’una gran cursa, molt disputada amb dues cracs com l’Esther i l’Ivet. El seu temps seria de 1:45:50, seguida de l’Esther amb 1:47:44 i l’Ivet Farriols amb 1:51:39.



                Una cursa que tanca el Circuit amb gran paper del Borges Trail-AAEET Valls. El Salva s’assegura una gran segona plaça al podi final després d’una gran regularitat i sempre davant amb els cracks, darrera del gran Toni Calderón. La Nuri, que ja tenia assegurada la victòria del Circuit, guanya una cursa amb dues grans competidores. El Tavi Fossas entra al top ten en cursa i es confirma. Biel Secall, aprofita aquesta cursa per reaparèixer i fer un test definitiu de la recuperació de la lesió que l’ha mantingut apartat de la competició aquest 2012.

                Una bona matinal del trail running amb bona companyia, com sempre.
   
                Fotos i classificacions a : http://www.tretzesports.com/cursariudecanyes/riudecanyes_003.htm
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute