QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dijous, 27 de setembre del 2012

BORGES TRAIL-AAEET VALLS ALS 10KM DE JESÚS

El passat diumenge es va disputar la 7ena proba del circuit Running Series de les Terres de l'Ebre a la localitat de Jesús on uns 125 corredors hi van pendre part.
A la línia de sortida un nivell altíssim amb totes les primeres espases, Xavier Queralt, els germans El Qayed, Ferran De Torres, Gerard Monteverde, Caparrós, Vicent, Nadal, etc etc.
Tenia clar que la sortida  seria ràpida, calia estar preparat per això, ja que al davant estaven els Qayed, sempre trenquen les curses desde el primer segon.
Durant el escalfament unes molèsties als quàdriceps, em notava pesat i cansat (dormir poc, caminar molt durant les festes de Santa Tecla, tot no es pot fer). Parlant amb la Núria de Ph-quirogel em va aplicar el gel i som-hi, cap a la línia de sortida.
Com havia previst, la sortida rapidíssima, tant que es va fer difícil seguir el ritme del grupet capdavanter encapçalat pels Qayed, Queralt i Monteverde.


A pocs metres ens manteniem un altre grup, amb Ferran de Torres i al darrera Caparrós i Nadal.
Sobre el km 2 i poc em va donar la sensació que ja estavem sols el Ferran i jo i al davant teniem un corredor, no sabia qui era, era un altre marroquí que no havia vist mai, anava bé.
Ja cap al km 4 l'agafem i amb un km més el deixem, i en una forteta pujada amb un camí el Ferran em treu uns metres, aquells metres que ja no conseguiré reduir.
Al final un tram de via verda amb un aire en contra em fan treballar de valent ja que no tinc massa lluny al que va darrera meu i tampoc tinc massa lluny al Ferran però serà molt difícil anar a per ell, probar-ho podria signifcar un suicidi, qui sap, així que em quedo allí i ja veurem que passa.
Al final un últim tram pel canal i algun "repetxo" que anem troban, juntament amb girs constants i curves tancades, van trencant el ritme, però aconsegueixo arribar 6è amb un temps de 35'10''. La sensaió final va ser que anava més ràpid, però analitzant el circuit, amb la forta pujada de camí, l'aire en contra, i els girs que hi havien van fer perdre un grapat de segons.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute