dijous, 16 d’agost del 2012

Borges Trail al Zoot Triatló Tarragona per Relleus 2012

Zoot Triatló Tarragona per Relleus 2012

El passat diumenge 12 d’agost, es va realitzar a Tarragona, la segona edició de la Zoot Triatló Tarragona que transcorria per la zona del Port i el Serralló. Aquest any, hi havia la possibilitat de competir per relleus composat per equip de tres atletes els quals farien cadascú una de les disciplines del triatló.
Els Borges Trail no es podia perdre l’oportunitat i és va presentar amb tres atletes que estaven disposats a deixar ben alt el pavelló. L’equip estava composat per Biel Arisa (natació), Xavi Prim (ciclisme) i Salvador Martí (atletisme).

La sortida dels relleus es va realitzar després de les curses de federats i populars, donant la sortida de la mateixa sobre les 13h, amb una calor gairebé insuportable.
El primer relleus el va realitzar el Biel Arisa, un jove nedador amb molta qualitat que tenia que realitzar un recorregut de 750metres per les aigües del port de Tarragona. Des de bon inici, el Biel es va posar al cap de la cursa treien una distància prudencial amb el segon classificat, però un petit error de traçada va fer que en l’últim gir de la boia que marcava el recorregut fos atrapat pel nedador del Fasttriatlon Competed, els quals van arribar junts a l’hora de realitzar el relleu, en primera i segona posició respectivament.

Després del gran esforç realitzat pel Biel, tocava el torn del nostre ciclista Xavi Prim. El Xavi va poder mantenir la primera posició durant el primer terç del circuit de 20km que composava el recorregut de la bicicleta, però Leon Drajer del C.T Runnersworld Tarragona, que venia com un coet i en un estat de forma espectacular, va atrapar i deixar enrere al Xavi, per arribar al final del circuit amb més de 2minuts d’avantatge respecta el ciclista del Borges que donar el relleu en segona posició amb un còmode avantatge respecte el tercer equip.

Ara li tocava defensar el bon paper realitzar pels dos integrants del Borges a Salvador Martí, que tenia que realitzar un recorregut de 5km format per dos voltes a un circuit que transcorria per la zona del barri marítim del Serralló. Tot i que era gairebé impossible atrapar al primer classificat, el Salvador és va tirar a per totes i en la primera volta havia retallat poc més d’un minut al primer classificat i fent una carrera totalment en solitari va poder escurçar distàncies per entrar, junt als seus companys d’equip, a menys de 30 segons del primer classificats.
D’aquesta manera el Borges Trail va aconseguir una segona posició molt treballada gaudint de la disciplina del triatló en la seva modalitat per relleus i realitzant un molt bon paper.